2777
2789
عنوان

خیلی کوچیک کردم خودمو ،میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تو خودتو بزرگوار نشون دادی و اون حقیر شده  چون تا با بخشیدن و فرصت دادن انسانیت و مهربون ...

مرسی عزیزم

اره درسته از این منظر نگاه نکرده بودم

🌸💖

🩵🪸

مرسی عزیزم اره درسته از این منظر نگاه نکرده بودم 🌸💖

فدای تو همیشه مثبت نگا کن 😉🙂😍امیدوارم بهترینای دنیا سهم قلب مهربونت بشن 

شهیدپابرهنه‌ای‌که‌حتی‌یه‌عکس‌درست‌حسابی‌هم‌نداشت ، شهیدی‌که‌ناجوانمردانه‌به‌شهادت رساندند... #برای‌شهیدمظلوممان‌سیدروح الله‌عجمیان💔🖤نام‌ویادت‌گرامی،راهت‌ادامه‌دارد...
منم یه کارایی تو زندگی کردم ک یادم میاد سرم میکوبم ب دیوار😐

گفتی،یاد خریتای خودم افتادم خواهر

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖

بخشش از بزرگان

واااا 

البته هر کسی تو سن و موقعیت شما خودخوری و خودازاری می‌کرد و میکنه در اینچنین مواقعی

از خدا بخواه که زود فراموشش کنی

و بهترین ها برات انفاق بیفته

دعا مرهمته 

دعا کن بخشیش و فراموشش کنی

خوشبختی به تو لبخند میزنه

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))