2777
2789
عنوان

واسه حجم دادن به باسن چی کار کنم؟😢

28410 بازدید | 20 پست

بچه ها جون سلام. بعد کرونایی که گرفتم یهو در عرض یکماه ده کیلو وزن کم کردم 🤯😱 آخه کرونام گوارشی بود. کلی آب از دست دادم و عضلاتم تحلیل رفت. دیگه مثل قبلم نشدم. 😭الان بعد از یکسال دارم میرم باشگاه. تازه تازه اشتهام بهتر شده.

شما راهکاری دارید؟☹☹

باشگاه برو ورزش مخصوص داره یا از گوگل ورزش بگیر انجام بده😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اضافه وزن داشتم 20کیلو ولی کلا باسنمو شونه هام پهنه هم اندازس به کمک ورزش کمرمو باریک کردم بازم کمی پاهامو دستامو لاغر کردم باسنمم هجیم کردم الان پشت باسنم گرده15کیلو کم کردم چون توام خودت لاغری ورزش کن با سیب زمینی آب پز زود تاثیر کنه