2777
2789

سلام ۱۹ سالمه ۱۵۷ سانتم وزنم هم فکر میکنم ۴۵ باشه نسبت به قدم خیلی احساس بدی دارم و ناراضیم ازش 

خیلی بهم کمبود اعتماد به نفس میده 

چون ۱۹ سالمه دیگه امیدی به افزایش قد ندارم شما کسیو دیدید تو این سن رشد کرده باشه؟ یه مقاله خوندم راجب عمل جراحی افزایش قد ولی خیلی عوارض داشت نمی‌دونم تو ایران هم میشه انجامش داد یا نه 

اگه بتونم حداقل ۱۰ سانت رشد کنم بعدش میتونم با خیال راحت بمیرم😂 

باهم مهربون باشید:)

۱۹سال دیگ راهی نیست زحمت نکش

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستی برو تاپیکمو بخون سر ازدواجم ،منم همیشه غصه قدمو داشتم ببین آخرش چی شد

خوندم 

خوشحالم که از زندگیت راضی هستی❤️

حس میکنم اون فامیلتون از اولشم به خاطر پول اومده نزدیکت

خوندم  خوشحالم که از زندگیت راضی هستی❤️

عزیزی دوستم ، تازه شما ۷ سانت هم بلندتر از منی ، مطمئن باش خدا بهترینها رو برات در نظر گرفته، فقط قدر خودت رو بدون و اعتماد به نفس بالایی داشته باش

خوندم  خوشحالم که از زندگیت راضی هستی❤️ حس میکنم اون فامیلتون از اولشم به خاطر پول اومده نزدی ...

آره درست متوجه شدی ،پسره فکر کرد خبراییه، دورا دور در جریان زندگی شخمیش هستم😒

عزیزی دوستم ، تازه شما ۷ سانت هم بلندتر از منی ، مطمئن باش خدا بهترینها رو برات در نظر گرفته، فقط قد ...

مرسی عزیزم امیدوارم همینجوری باشه🥲❤️

فعلا که بخاطر سرنوشت من مامانم خیلی حرص و غصه میخوره ولی درستش میکنم خودم🙂

مرسی عزیزم امیدوارم همینجوری باشه🥲❤️ فعلا که بخاطر سرنوشت من مامانم خیلی حرص و غصه میخوره ولی درست ...

از ته قلبم از خدا می‌خوام بهترین ها سر راهت قرار بگیره، با کسی ازدواج کنی که عاشقانه بخوادت، اگه کسی دوستت داشته باشه تورو زیباترین ،خوش اندام ترین و قد بلندترین دختر دنیا میبینه، از این عشقا واست آرزو میکنم💓

از ته قلبم از خدا می‌خوام بهترین ها سر راهت قرار بگیره، با کسی ازدواج کنی که عاشقانه بخوادت، اگه کسی ...

مرسی گلم فدات بشم امیدوارم همه خوبی ها هم برای شما و بچه هاتون اتفاق بیفته💗