2777
2789

تو بهترین دانشگاه کشور درس خوندم، فوق لیسانس گرفتم. وقتی کار خواستم نبود صد تا آزمون دادم چون پارتی نداشتم نشد.

می خواستم ازدواج کنم همش به هم میخورد تا بلاخره جور شد فکر کردم وارد بهشت شدم چون دختر سالم و سازگاری بودم دوماه نگذشته همسرم مریض شد و من کل دوران عقدو مراقبش بودم

عروسی گرفتیم و بازم درگیر بودم تا سال ۹۹

بعد از اون از خدا یه بچه خواستم الان بیشتر از دوساله اما نمیشه که نمیشه. هیییچ مشکلی هم نداریم هر دومون سالمیم. بعد از این همه سختی حقم نبود حتی مادرشدن؟ دارم دیوونه میشم با هر تیکر بارداری که می بینم قلبم یه ترک می خوره.

خدایا چرا؟ چرا باهام اینطوری می کنی؟ خواسته زیادیه؟ 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔😭 مشکلت چیه عزیزم؟ 

مشکل چه عرض کنم مشکلات مثنوی هفتاد منه 

من خدا و ائمه رو دوست دارم واجباتو انجام میدم گناهم بزرگترینش غیبته که بخاطر بی زبونیمه ولی چند ساله از درگاهشون نا امیدم دیگه هیچی نمیخوام هیچی ازش نمیخدام چه دعا کنم چه نکنم خدا کار خودشو میکنه دعا کنم بر عکس میشه کفر میگم دیگه اینطوری کفر نمسگم  حالم بهتره نمیگم دعا کردم برعکس شد میگم خدا خودش خواسته الان تو این وضعیتم که به شدت پول احتیاج داریم خونمون فروش نمیشه سه ساله نشده میرم دق کنم کنار صد تا مشکل ریز و درشت 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
مشکل چه عرض کنم مشکلات مثنوی هفتاد منه  من خدا و ائمه رو دوست دارم واجباتو انجام میدم گناهم بز ...

منم دیگه دعا نمی کنم تهش میشه کفر

امشبم به همسرم گفتم دیگه دکتر نمیرم و چیزی رو به زور از خدا نمی خوام چون تورو هم ازش خواستم و پوستم رسما کنده شد اول زندگی. طفلی خیلی ناراحت شد.

هر کی جای من بود ول می کرد می رفت

چرا اینطوریه اخه زندگی مگه ما چی خواستیم؟ ایشالا حالا که طول کشیده خونه ات عالی فروش بره عزیزم. 

منم از سال 98 واسه بچه اقدام کردم دوبارم آی یو آی کردیم هردفعه دکتر جوری میگفت خوبه ک من گفتم ایندفعه میگیره دفعه دوم دیگه دکترم میگفت بنظرمن آی یو آی نکن چون همه چی عالیه نیازی به آی یو آی نیس ولی با اصرار من دکتر قبول کرد دیگه منم مطمئن بودم اونسری دفعه اول بود استرس داشتم نگرفت اینسری دیگه حتما میگیره ولی بازم نشد منم دیگه دکتر رفتنو گذاشتم کنار گفتم چرا الکی خودمو عذاب بدم وقتی نمیشه همه چیرو سپردم دست خدا بنظرم هر چیزی زمان خودشو داره بزور نمیشه میگم حتما خدا ی صلاحی میدونه ک نمیده توام بسپار ب خدا انشالله ی روزی ی موقعی ک اصلا فکرشو هم نمیکنی خدا ی نی نی سالم وصالح بهت بده 

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı
منم دیگه دعا نمی کنم تهش میشه کفر امشبم به همسرم گفتم دیگه دکتر نمیرم و چیزی رو به زور از خدا نمی خ ...

انشاءالله چقدر این دعایی که کردی به قلب و روحم چسبید 

آره خواهر هیچی رو نمیشه به زور ازش گرفت ولی به دیگران بگو واست دعا کنن من خودم دعا نمیکنم ولی به اطرافیانم میگم دعا کنن واسم

عزیزم انشاءالله خدا بحق فاطمه زهرا که مادر همه ماست سال دیگه این موقع یه فندق کوچولوی ناز تو بغلته و لذت مادر شدنو میچشی

برای من نقدیرم این بوده یا به چیزی نمیرسم یا به شدت اذیت میشم تا برسم که وقتی میرسم دیگه نمیخوامش یا یه طوری برآورده میکنه مثلا زمانی که اصلا اون زمان اون چیز رو نمیخوام که پشیمون بشم از خواستم کلا خدا با من لجه نمی دونم چرا😕😕🤣

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
منم از سال 98 واسه بچه اقدام کردم دوبارم آی یو آی کردیم هردفعه دکتر جوری میگفت خوبه ک من گفتم ایندفع ...

بله عزیزم خیلی درست و منطقی گفتی.

کاش اطرافیانم درک می کردن و اینقدر با نگاها و حرفاشون سوهان روح ادم نمیشدن.

من دیروز پیش دکتر بودم گفتن گاهی بارداری بدون علت علمی اتفاق نمی افته.

من اقدام کردم برای ivf در حال تکمیل مدارکم. نمی دونم چی بشه خدا کمکمون  کنه 🙏

انشاءالله چقدر این دعایی که کردی به قلب و روحم چسبید  آره خواهر هیچی رو نمیشه به زور ازش گرفت ...

مرسی عزیزم از محبتت و دعای خوبت

واقعا ای کاش زمانی به ارزوهامون برسیم که شوقش هنوز توی دل باشه. با سختی های که من تو زندگیم کشیدم حقم نبود اینطوری درگیر بشم . 

بله عزیزم خیلی درست و منطقی گفتی. کاش اطرافیانم درک می کردن و اینقدر با نگاها و حرفاشون سوهان روح ا ...

اطرافیانو ولش کن منم میشنوم ولی اهمیت نده اصلا هر کاری بکنیم همینه فقط بحث بچه نیس ایرانی جماعت ی چیزی واسه گفتن داره حرف دربیاره اهمیت نده  روزی ک بچتو بغلت ببینن جوابشونم میگیرن اکثرشون از حسادته ک میخان بااین حرفا برنجوننت منم پسرعموی همسرم درست همون سالی ازدواج کرد که ما کردیم اونا الان بچه سه ساله دارن ولی بچشون نمیتونه ح بزنه شوهرشم بیکاره وضع زندگیشون اصلا خوب نیست  حرفم ب زندگی اونا نیس منظورم اینه اونایی ک میخان با این حرفا ناراحتت کنن مطمئن باش زندگی خودشون کمبود دارند. دارن عقدشونو خالی میکنن زنش منو میبینه ح بچه دار شدنو میزنه معلومه کلا حسادت زندگی منو میکنه همش ح بچرو میکشه وسط من ناراحت بشم ولی منم برعکس میخندم میگم حالا ببینیم خدا چی میخاد،🙂😊 تعجب میکنه تیرش ب سنگ میخوره انشالله شماهم بزودی طبیعی باردار بشی دیگه این مدارک آی وی اف هم بدردت نخوره منم تیرماه امسال خاستم واسه آی وی اف اقدام کنم ولی کرونا گرفتم بعدشم نرفتم سراغش نمیدونم شاید خاست خدا بوده نرم فعلا سپردم دست خدا توام بسپار دست خدا انشالله طبیعی باردار بشی یاهمون با بار اول آی وی اف بگیره نینیتو سال بعد همین ماه بغل بگیری 🤲

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı
اطرافیانو ولش کن منم میشنوم ولی اهمیت نده اصلا هر کاری بکنیم همینه فقط بحث بچه نیس ایرانی جماعت ی چی ...

ممنونم عزيزم خیلی انرژی مثبت دادی کاملا درسته حرفات موافقم.

❤❤🌹🌹🥰🥰😍😍🌹🌹❤❤