مدتهاست به اینکه این زندگی دیگه زندگی نمیشه و به این آدم هیچ جوره نمیشه امیدوار بود فکر میکنم و اون فقط یه اسمی هست که داخل شناسنامه امه و هرکاری دلش بخواد میکنه و محبتشو برای زن های دیگه خرج میکنه ،نمیدونم من هیچ چیزی کم نداشتم ولی انگار افراد خراب خواهان بیشتری دارن تا افراد سالم ،خیلی روح و روانم درگیره و ناراحتم اگر چه تو ظاهر هیچ چیزی نشون نمیدم ولی درونم خیلی غمگینه ، دیر یا زود من این شخصو ترک میکنم و مثل الان که مشغول هستم خودمو مشغول تر میکنم و خاطرات کم رنگی از اون شخص تو ذهنم میمونه ولی میدونم بعد که برم و نباشم پشیمونی زیادی گریبانشو میگیره چون هیچکس براش من نمیشم این همه تر و خشکش کنم و بهش برسم ولی به قول تورج شعبانخانی اما افسوس تو رو خواستن دیگه دیره ...
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.