2777
2789
عنوان

طلاق سخته یا راحته

139 بازدید | 13 پست

مدتهاست به اینکه این زندگی دیگه زندگی نمیشه و به این آدم هیچ جوره نمیشه امیدوار بود فکر میکنم و اون فقط یه اسمی هست که داخل شناسنامه امه و هرکاری دلش بخواد میکنه و محبتشو برای زن های دیگه خرج میکنه ،نمیدونم من هیچ چیزی کم نداشتم ولی انگار افراد خراب خواهان بیشتری دارن تا افراد  سالم ،خیلی روح و روانم درگیره و ناراحتم اگر چه تو ظاهر هیچ چیزی نشون نمیدم ولی درونم خیلی غمگینه ، دیر یا زود من این شخصو ترک میکنم و مثل الان که مشغول هستم خودمو مشغول تر میکنم و خاطرات کم رنگی از اون شخص تو ذهنم میمونه ولی میدونم بعد که برم و نباشم پشیمونی زیادی گریبانشو میگیره چون هیچکس براش من نمیشم این همه تر و خشکش کنم و بهش برسم  ولی به قول تورج شعبانخانی اما افسوس تو رو خواستن دیگه دیره ...

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا مرد راحته برای زن سخت از هر نظر همینجوریه

میدونی مدتها براشون راحته ولی بعدش می بینن دیگه نیست طرفشون ،اولش خوشن بعدش نه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
هركس فرق داره مثلا اگه دوسش داري سخت ترين كار دنياستدركل سخته اما سرايط ك سخت تر و اسون تر ميكنن

مهرش از دلم رفته

اگ بهت خیانت بکنه ب هیچ وجه تو اون خونه نمون چون دیگ دوست نداره

میدونم میکنه دنبال شرایطمم که ثابت بشه بعد بدم دست وکیل کارامو

میدونی مدتها براشون راحته ولی بعدش می بینن دیگه نیست طرفشون ،اولش خوشن بعدش نه

من از نظر قانونی میگم 

مردا بعد یه مدت از رندگیشون بر نمیان 

ولی زنا احساس ازادی میکنن

عشق گاهی در یک نگاه معنا میگیرد🤍M💍

وقتی دلت میخواد بعد رفتن شدیدا پشیمون بشه یعنی هنوزم ازش قطع امید نکردی

هیچکس براش من نمیشم و دلم از این همه کاری که کردم و به خیانت منو فروخت میسوزهه 

من از نظر قانونی میگم مردا بعد یه مدت از رندگیشون بر نمیان ولی زنا احساس ازادی میکنن

صد درصد بخدا ازاد میشم از دستش

هیچکس براش من نمیشم و دلم از این همه کاری که کردم و به خیانت منو فروخت میسوزهه

یه پیشنهاد میدم اگر دوست داشتی انجام بده 

شرایطتت سخته می‌دونم 

ولی بذار اینقدر اشتباه کنه، اینقدر خراب کنه که دیگه حتی نگاه کردن بهش حالت رو بهم بزنه، 

اینطوری راحت تر تموم می‌کنی کمتر اذیت میشی 

البته اگر عروسی کردی 

اگر نقدی هرچه زودتر تمومش کن

یه پیشنهاد میدم اگر دوست داشتی انجام بده شرایطتت سخته می‌دونم ولی بذار اینقدر اشتباه کنه، اینقدر خرا ...

چهارساله ازدواج کردم وقتی زنگ خطرش پارسال بغل گوشم خورد شروع کردم پس انداز کردن و تکمیل قسط های خونم و این چیزا و مدارکمم دست وکیله حتی الان