2777
2789

ما با فامیل ارتباطی نداریم. نه از سر دشمنی یا هرچیزی.

کلا ارتباط نداریم فقط تو مراسما مثل عروسی و..همو میبینیم.مثلا خیلیاشون نمیدونن من بزرگ شدم یا کجام. منم تا حد ممکن دوری میکنم. حتی داداشا و زن داداشامو هم نمیبینم. راستشو بخواید از دور نشدن با اینا من فقط صدمه میبینم.خلاصه وارد کار که شدم دختر دخترعموی مامانمو دیدم که از دبستان ندیدمش و الان بیست و خورده ای سنمونه. ازم سه سال حدودا کوچیکتره.ولی منو که میبینه پشتشو میده به من. کارامون به هم مرتبطه همکاریه.همکارا هم میدونن فامیلیم.ولی در عوض با پسرا بگو بخند دارن و صندلیاشون درست جفت هم و باهم شوخی و خنده.میگم من که بدی نکردم. حالا این فامیله. یکی هست خواهرزاده زن داداشمه. من با زن داداشم ارتباطی ندارم.نمیاد خونمون منم نمیرم اصلا برادرزاده هامو ندیدم.فقط میره خونه باباش یعنی شاید هفته ای سه بار.وقتی بیاد خونمون انگار زورش کردن هی به داداشم میگه بلند شو بریم یا گریه میکنه میگه ما وقت نداریم پس نخواید ما بیایم.خواهرم زایمان کرد حتی نیومدن دیدنش بااینکه خواهرم خیلی باهاشون خوبه.بعد خواهرزاده ش همکارمه روشو میکنه اونور. عوضش میره برا پسرا آب میاره باشون میگه میخنده.

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شما عجیب هستید حالا اینکه آدم با فامیل خیلی رفت و آمد نداشته باشه طبیعیه ولی خدا وکیلی دیگه داداش و زن داداش و برادر زاده ها😐با این حساب پدر مادرتون وقتی شما رو بدنیا اوردن بعد یک سنی گذاشتن هرکی بره یک گوشه ای از دنیا که مثل ببخشید ببخشید بلا نسبت شما حیوانات بعدا همدیگر رو نشناسید و باهم در ارتباط نباشید مگه میشه مگه داریم

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

وقتی خودتون با فامیل رفت و امد ندارید و تا حدودی قطع رابطه اید چرا انتظار دارید اونا این رابطه را ادامه بدند!! ولی در عین حال شما قطع رابطه باشید، این تفکر شما خودخواهیه.

و اینکه خانواده ای که با همه قطع ارتباط باشه، خودشون مشکل دارن نه دیگران.

چقدر شما عجیب هستید حالا اینکه آدم با فامیل خیلی رفت و آمد نداشته باشه طبیعیه ولی خدا وکیلی دیگه داد ...

حالا ما شدیم حیوانات؟ زبونش خیلی تیزه من اذیت میشم. چندباری یه چیزی میگه هی سکوت میکنم. فهمیدم دوری بهتره

چقدر شما عجیب هستید حالا اینکه آدم با فامیل خیلی رفت و آمد نداشته باشه طبیعیه ولی خدا وکیلی دیگه داد ...

اتفاقا نباید با خانواده هایی که با همه قطع رابطه هستند وصلت کرد چون اون بچه شون هم یاد گرفته و حتما توی زندگیش این مشکلو داره 

وقتی خودتون با فامیل رفت و امد ندارید و تا حدودی قطع رابطه اید چرا انتظار دارید اونا این رابطه را اد ...

من نگفتم رابطه روادامه بدن ولی گفتم محض ادای احترام پشت نکنه 

اتفاقا نباید با خانواده هایی که با همه قطع رابطه هستند وصلت کرد چون اون بچه شون هم یاد گرفته و حتما ...

دقیقا من اصلا ازین جور روابط خوشم نمیاد بابا ما انسان هستیم نیاز داریم با دیگران همیشه ارتباط داشته باشیم

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

حالا ما شدیم حیوانات؟ زبونش خیلی تیزه من اذیت میشم. چندباری یه چیزی میگه هی سکوت میکنم. فهمیدم دوری ...

من منظورم شما نبودی عزیزم مثال بود ببخشید ولی این فامیل و بیخیال خودش مشکل داره من اینو گفتم که شماها کلا حتا با خانواده خودتون هم ارتباط ندارید این از نظر روحی براتون خیلی بده