2777
2789
عنوان

تولید محتوا اگه کسی بلده

1363 بازدید | 52 پست

اگه کسی بلده میخاستم راهنماییم کنه 

من برا یه شرکتی کار میکنم که برای 2000 کلمه 60 هزار میده ولی خوب خیلی زمان میبره چون تازه کارم با اینکه سرعت تایپم خیلی خیلی عالیه میرم تو اینترنت سرچ میکنم در مورد سر تیترهایی که میدن و مطلب پیدا میکنم و به زبان خودم مینویسم به نظر شما راهی هست که زمان کوتاه بشه؟ برای 500 کلمه کمه کم 2 ساعت وقت میبره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه میوفتی کم کم راه خاصی فک نمیکنم باشه باید مطالعتو بالا ببری و با دایره لغات فراوونه خودت شاخو بر ...

حالا خوب میبینم استعداد این کارو دارم شاخ و برگ دادنمم خیلی خوبه ولی خوب بازم طول میکشه بعد به طرف که گفتم گفتش که طبق آموزش ها پیش برید این همه زمان نمیبره در صورتی که دقیقا عین گفته های خودشون کار میکنم

حالا خوب میبینم استعداد این کارو دارم شاخ و برگ دادنمم خیلی خوبه ولی خوب بازم طول میکشه بعد به طرف ک ...

اگه تازه شروع کردی مطمعن باش راه میوفتی اولشه و برات یکم سخته به مرور عنقدر مینویسی که شاید حتی نیاز نباشه جز براب دونستن اطلاعات و ویژگی محصول به مقاله ای مراجعه کنی