2777
2789

خاک تو سر این تنوع طلباا فا*kkk بشون😒

این عشق نبوده هوس مطلق بودع

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما انسان ها عشق رو نابود کردیم...

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..

احتمالا این پسرا اول مجذوب چهره ی دختر میشن بعد از اخلاق و شخصیتش زده میشن

حالا ممکنه دختره اخلاقشم خوب باشه ها... ولی چون خیلی خوب و زیاد از حد رو هست و هیچ چیز پنهان و خورده شیشه نداره، این خودش باعث میشه دل پسره رو بزنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
پسرا گفتن  بخاطر اینکه طرف سریع درخواست رابطه جنسی رو قبول کنه و دومی اینکه زود وابسته بشه  ...

یسسس

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
پسرا گفتن  بخاطر اینکه طرف سریع درخواست رابطه جنسی رو قبول کنه و دومی اینکه زود وابسته بشه  ...

یعنی بیشتر دختر های با حیا و مغرور رو دوست دارن؟

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

من فکر میکنم نسبی باشه مثلا ی عده اونجوری دوس دارن ی عده نه اما نظر خودمو بخوای در مورد وابستگی اره از دختر وابسته زیاد خوششون نمیاد

خانمااا وابسته نشین من تجربه دارم میگم 🥴

تااا وقتی اقدام بخاد کنه به خاستگاری یا مطمئن شید عاشقه

درخواست رابطه رو قبول نکنید اگه ول کرد خداروشکر کنین رفته

و خیلیا هم اگه قبول نکنید شاید اول ناراحت بشن ولی بعد بیشتر دنبالتون میان😊

ببین در کل دلایلش میشه یکی از اینا: 

عاشقت نبوده اصلا

با اخلاقت که آشنا شده، خوشش نیومده از اخلاقت

سرویس مورد نظرشو گرفته و الان دیگه تکراری شدی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

با حیا خوبه اما مغرور اونقدر نه..با دست پس بزنی با پا پیش بکشی خوبه