سلام اقایون داداشا ی سوال دارم ازتون صادقانه جواب بدین و حتی اگه تجربشو ندارین طبق نظر خودتون جواب بدین
چی میشه که دختری که اول دوستش داشتین و ازش خوشتون اومده باهاش وارد رابطه میشین؛ اما جذابیتش رو براتون از دست میده و ازش سرد میشین و به طریقی از هم جدا میشین حالا یا عاطفی یا جدایی برای همیشه.ممنون میشم جواب بدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..
پسرا گفتن بخاطر اینکه طرف سریع درخواست رابطه جنسی رو قبول کنه و دومی اینکه زود وابسته بشه ...
ببین در کل دلایلش میشه یکی از اینا:
عاشقت نبوده اصلا
با اخلاقت که آشنا شده، خوشش نیومده از اخلاقت
سرویس مورد نظرشو گرفته و الان دیگه تکراری شدی
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم