2777
2789
عنوان

میخوام تجربه خودمو از سرخ کن بدون روغن عرشیا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28353 بازدید | 35 پست
هر قلقی داره لطفا بگو بهم

برات فرستادم عزیزم .. فقط بیشتر از ۴۰۰ گرم نباید بشه .. 

حالا من تازگیا حس کردم که مثل تو روغن نمیشه حتی فروشنده هم گفت ولی خب همین که سالمه کافیه ..

من تند تند سرخ میکنم برای بچهام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منم اولیش همینجوری شد .. دماشو بذار روی ۱۹۰ زمانشم ۲۵ دقیقه .. ۴۰۰ گرم سیب زمینی یه قاشق غذا خوری ...

درست کزدم دوباره

عاااالی شد

نمک فلفل پودر سیر و اویشن و دوقاشق روغن زدم

برات فرستادم عزیزم .. فقط بیشتر از ۴۰۰ گرم نباید بشه ..  حالا من تازگیا حس کردم که مثل تو روغن ...

من درست کردم خوشمزه تر از سرخ کردنی شد. بجای یه قاشق دوسه قاشق غذاخوری روغن بریز. خشک نمیشه اینجوری

من درست کردم خوشمزه تر از سرخ کردنی شد. بجای یه قاشق دوسه قاشق غذاخوری روغن بریز. خشک نمیشه اینجوری

اه واقعا ؟؟؟ 

پس حتما امتحان میکنم.. منم اولی رو درست کردم خیلی جوش زدم چون کلا خراب شدن 😅

من سرخ کن فیلیپس دارم.

اما به نظرم شیوه کار همه ی برندها یکی هست.همه لامپ هالوژنی دارند.

فوت کوزه گری ش اینه که ،اولا هر ماده غذایی که داخل سبدش می ذارید روی هم قرار نگیرد و در فواصل زمانی کم هی چک کنید و زیر و رو کنید.مت لبو رو خلالی برش دادم بدون روغن گذاشتم ،چیپسی و عالی شد.یا شلغم رو بدو روغن گذاشتم عالی شد،حتی برش هم ندادم.سیب زمینی یا پوست درسته،تنوری کردم.بادمجان و کبابی کردم.....البته فیلیپس منو غذایی داره.مثلا سیب زمینی دما و زمان مشخص داره.اما من بازم چک می کنم و هر چند دقیقه تابه رو خارج می کنم و مواد رو زیرو رو می کنم.اینم تجربه ی من.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️