2777
2789
عنوان

میخوام تجربه خودمو از سرخ کن بدون روغن عرشیا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28354 بازدید | 35 پست
ولی من از بادمجون سرخ کردنش راضی نیستم .. شما چه جوری سرخ میکنی ؟  

من چه با سرخ کن چه بی سرخ کن قبل از سرخ کردن بادمجان ها رو اول در آبی که جوش اومده می ریزم  ،بعد پنج دقیقه آبکش می کنم.بعد با پارچه تمیز نخی خشک می کنم.هم دیگه نفخ ندارن هم بعد از سرخ شدن ،خوشرنگ می شه و اون سیاهی می ره.....بعد تو یه ظرف کوچک،نمک و زردچوبه ی فراوان و روغن می ریزم و با دست یا قلمو تمام سطح بادمجان رو آغشته می کنم. بعد در سرخ کن می چینیم.....حتی اگر تو روغن هم سرخ کنی دیگه روغن و جذب نمی کنه....روی علامت قارچ می ذارم.حرارت ۱۸۰  بیست دقیقه کافیه.....اما من مدام هر هفت هشت دقیقه چکش می کنم و پشت و رو می کنم.خوشرنگ و مغز پخت می شه....از بادمجان دلمه ای غافل نشید .اون خیلی بهتره.....

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چه با سرخ کن چه بی سرخ کن قبل از سرخ کردن بادمجان ها رو اول در آبی که جوش اومده می ریزم  ،بع ...

اینکه میگید هرچند دقیقه چک میکنید،منظورتون اینه که برای چک کردن دستگاه رو خاموش نمیکنید همونطور که از اول دما و زمان رو تنظیم کردید هرازگاهی سبد رو بیرون میارید و دوباره سرجاش میذارید.درسته؟ 

اینکه میگید هرچند دقیقه چک میکنید،منظورتون اینه که برای چک کردن دستگاه رو خاموش نمیکنید همونطور که ا ...

سلام 

کامل خاموش نمی کنم....دکمه پالس و می زنم.دستگاه نیمه فعال میشه....چک می کنم...زیر و رو می کنم و ادامه.....بستگی به چیزی داره که سرخ می کنی.....حتی برشها....مثلاً اگر سیب زمینی با خلال باریک باشه....خب زیر ده دقیقه....اما مرغ باشه بعد از بیست دقیقه.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

سلام اسی. الان که یکسال گذشته از سرخکن عرشیا راضی هستی؟ پشیمون نیستی که فیلیپس نخریدی؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»