2777
2789
عنوان

خانمایی که کار کردن با زودپز رو بلدن بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 33 پست
سوپاپ باید شل باشه . درشو از جهت مشخص شده ببند . زیر گاز زیاد باشه تا جوش بیاد و سوپاپ صدای فس فس ب ...

داخل خونه بپزم یا توی حیاط؟

خطرناک نیستن این مدل؟

کی باید خاموشش کنم؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه نگاه عکسش کنید کلا بهم توضیح بدید چجوری  چیز بپزم داخلش

اصلاً چیز خاصی نداره، از نصف بیشتر پرش نکن، درشو ببند، بذار رو شعله‌ی زیاد، وقتی شروع به فسسسس 😄 کرد، زیرشو کم کن، همین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاً چیز خاصی نداره، از نصف بیشتر پرش نکن، درشو ببند، بذار رو شعله‌ی زیاد، وقتی شروع به فسسسس 😄 کر ...

چه موقع باید خاموشش کنم؟

تو خونه بپزم باهاش خطرناک نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داخل خونه بپزم یا توی حیاط؟ خطرناک نیستن این مدل؟ کی باید خاموشش کنم؟

اسی یه نکته مهم تا بخار کاملا خارج نشده در زودپز رو به هیچ عنوان باز نکن خیلی خطرناکه

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
میشه نگاه عکسش کنید کلا بهم توضیح بدید چجوری چیز بپزم داخلش

گفتم عزیزم . 

آهان حتما یادت باشه وقتی خواستی درشو باز کنی حتما حتما حتما زیر گاز رو چند دقیقه خاموش کن ، نباید وقتی بخار زیادی داخل دیگ هست باز بشه به هیچ وجه . بعضیا میگیرن زیر آب سرد زود پز رو . من خیلی  آروم سوپاپ رو میدم بالا تا بخار خارج بشه بعد درشو باز میکنم

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
اسی یه نکته مهم تا بخار کاملا خارج نشده در زودپز رو به هیچ عنوان باز نکن خیلی خطرناکه

چجور بفهمم پخته؟

و چجور بفهمم بخاطر کامل خارج شده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفتم عزیزم .  آهان حتما یادت باشه وقتی خواستی درشو باز کنی حتما حتما حتما زیر گاز رو چند دقیقه ...

ممنون عزیزم میشه به بقیه وسایلشم نگاه کنی ببینی بزا چین؟

بعد از کجا بفهمم دیگه کامل پخته و درش بیارم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون درب شیشه ای برای اینکه میتونی به جای قابلمه هم ازش استفاده کنی

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
برای بخار پز کردنه انگار . زودپزت چندکارست  دفترچه راهنما نداره داخلش ؟؟

گم شده تو وسایل ولی در کل انگلیسیم بود

یونیکه مارکش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه موقع باید خاموشش کنم؟ تو خونه بپزم باهاش خطرناک نیست؟

ببین هر مواد غذایی ساعت خودشو داره، مثلاً گوشت حدوداً یک ساعت تا ۱/۵ ساعت می‌پزه، مرغ نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه ، حبوبات خیس شده حدود یک ساعت و... هر چیزی رو یه بار امتحان کن تا زمانش دستت بیاد. بعدم که خاموش کردی صبر کن صدای فسش قطع بشه و سوپاپش کامل بیفته پایین بعد درشو باز کن. وقتی یه کم راه افتادی می‌تونی قاشق بزنی زیر سوپاپ تا بخار سریع‌تر خارج بشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

باید دفترچه راهنما رو نگاه کنی ببینی پخت غذاهای مختلف رو چند ساعت زده 

وقتی خواستی ببینی غذا آماده شده زیرش رو خاموش کن بزار سوپاپ از صدا بیفته بعد آروم درش رو باز کن اگه در سفت بود یعنی هنوز بخار داره

اصلاً چیز خاصی نداره، از نصف بیشتر پرش نکن، درشو ببند، بذار رو شعله‌ی زیاد، وقتی شروع به فسسسس 😄 کر ...

چجوری بفهمم دیگه پخته و باید درش بیارم؟

تایم خاصی داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم میشه به بقیه وسایلشم نگاه کنی ببینی بزا چین؟ بعد از کجا بفهمم دیگه کامل پخته و درش بیار

به عنوان قابلمه و بخارپز میشه استفاده کرد . که اونا اصلا کاری ندارن مثل قابلمه ی معمولی . 

عزیزم تایم بگیر مثلا حبوبات خیس خورده و گوشت معمولا ۱ ساعته میپزه . برای چک کردن که پخته یا نه همون طوری که گفتم بذار بخار خارج بشه بعد درشو باز کن اگه نپخته بود باز مثل قبل بذار بپزه 

ولی حتما دفترچه رو نگاه کن یا اینکه سرچ کن 

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من