2777
2789

من از بچگی باهاش مشکل ندارم قضاوت های نادرست میکنه تا خودمم جر ندم نمیفهمه ک داره اشتبا میکنه بعدش ناوود میشم:) اخه چرا با من اینطوری میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. میخوام در موردش یک تاپیک بزنم و تجربه یک نفر رو تو این مورد بگم که حالبه.

اگر زدم ان شاالله تگتون میکنم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اره منو و مامانم

جفتمون همو دوس داریم ولی هر روز دعوا داریم و میری+نیم به اعصاب هم

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

میفهمم حرفتو

فقط باید بگم یاد نگرفتن و همه مادر خوبی نیستن

متاسفانه باید بپذیریم این قضیه رو ک مادر خوبی نداریم و همراه نیست

بریم سراغ زندگی خودمون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چون دست خودش نیست

بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»
سلام. میخوام در موردش یک تاپیک بزنم و تجربه یک نفر رو تو این مورد بگم که حالبه. اگر زدم ان شاالله ت ...

عزیزم میشه منم تو اون تاپیک تگ کنین❣❣❣

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
عزیزم میشه منم تو اون تاپیک تگ کنین❣❣❣

چشم خدا کنه که یادم نره

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀