2777
2789

هرچی دستم دارم خرج میشه دوست دارم یه برنامه ای باشه یا سود بده یا حداقل بتونم سپرده کنم

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صندوق لوتوس پارسیان خوبه

عزیزم میشه ی خلاصه کوچیک یگی

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد
با بلو کارت باکس بندی داره از موجودی ات می‌بریم تو باکس پس انداز دیگه هرچی بکشی خرج نمیشه از اون روی ...

چقدسودمیده 

عزیزم میشه ی خلاصه کوچیک یگی

یه صندوق سرمایه گذاریه که ماهیانه یه درصد ثابتی بهت سود میده

حدود یک میلیون به ازای هر 50 میلیون

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
شرایطش چیه منظورم افتتاح حسابه

اافتتاح حساب آنلاین خیلی راحته 

از گوگل سرچ کنید نصب بلو کارت بانک سامان 

کارت رو رایگان میاره دم در خونه تون 

کد دعوت هم اگر بزنید 

۱۰۰ هزار تومن واریز میکنه همون اول به کارتتون.

دقیقش رو نمیدونم چند درصد حساب میکنه میبینم اخر ماه روی موجودی کم من سود حساب میکنه واریز میکنه

چقد گذاشتی و چقد میده 

بعد میتونی برداشت کنی؟ چند وقته سپرده میشه

چقد گذاشتی و چقد میده بعد میتونی برداشت کنی؟ چند وقته سپرده میشه

بببین من پول سپرده نمیکنم توش 

همون پولی که باهاش هر ماه خرج میکنم 

معدل میگیره سود میده انگار 

دوبار بهم وام داده خیلی راحت در عرض چند دقیقه 

من فقط اول ماه که پول میریزم توش توی باکس هاش قسط ها و مخارج رو جدا میکنم باکس بندی میکنم که وقتی میرم بازار خرج نشه پولی که مربوط به قسط ها و وام ها و شهریه کلاس و.... اینا هست 

یک بیگ باکس هم داره که توش پول بریزی بر نداری سود خوبی میده 

در طرح بیگ باکس بلوبانک از سپرده خود 12 الی 30% سود بگیر
12% برای پس انداز 3 ماهه، 17% برای 6 ماهه و 30% یک ساله
واریز سود بصورت ماهانه خواهد بود و امکان کنسل کردن وجود دارد
در صورت لغو قرارداد سودهای قبلی با نرخ مصوب محاسبه می شود

این کد دعوت به بلو کارت منه اگرموقع نصب ازین کد استفاده کنید ۱۰۰ هزار تومن تو کارتتون پول میریزه.NGV ...

االبته الان چک کردم ۳۰ هزار تومن هدیه میده اون ۱۰۰ تومن برای جشنواره بوده ک تموم شده.