2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی سراسر رنجِ 

یه روز به این باور می رسید همه انسان ها در سطوحِ مختلف رنج میکشن...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چون خودشون صاف و ساده ن و واسه دیگران سخت نمیگیرن  و همه رو خوب میبینن 

اونم تو این دنیای پلید و کثیف ، همیشه ادمای سواستفاده گر ، ظالم و بی رحم ، موفقن و زندگی براشون راحت میگذره چون خب بلدند از اعتماد بقیه سواستفاده کنند و همه چیز رو برای منافع خودشون نابود کنند

زندگی سراسر رنجِ یه روز به این باور می رسید همه انسان ها در سطوحِ مختلف رنج میکشن...

واقعا؟؟؟؟ حتی پولدارا؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

قبول دارم

بعضیا راحت سر کار میرن راحت و بدون هیچ دردسری به موقع ازدواج میکنن بچه دار میشن همه ی زندگیشون خیلی راحت پیش میره 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

گاهی به این حقیقت یاس آور

اندیشه میکنید که زنده های امروزی چیزی به جز تفالهء یک زنده نیستند؟!

گویی که کودکی در اولین تبسم خود پیر گشته است

و قلب این کتیبه ی مخدوش

که در خطوط اصلی او دست برده اند

به اعتبار سنگی خود دیگر احساس اعتماد نخواهد کرد

شاید که اعتیاد به بودن و مصرف مدام مسکن ها

امیال پاک و ساده وانسانی را به ورطهء زوال کشانده است

شاید که روح را

به انزوای یک جزیره نامسکون تبعید کرده اند....😔😔

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
واقعا؟؟؟؟ حتی پولدارا؟

حتی حتی حتی پولدارها

اصلا لذت بردن از زندگی خیلی به پول ربطی نداره شاید باورتون نشه همون پولدارها هم مشکلاتی دارن که درکش برای بقیه خیلی سخته و اصلا قابل گفتن نیست ...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واقعا سخت میگیره. مخصوصا بی پولی. چون وقتی پول باشه حداقل غصه گذروندن زندگی و معیشت رو نداری. مثلا من خانمی رو میشناسم همسرش با دو تا بچه ولش کرد رفت یکی از بچه ها سندرم هست. انقدر این خانم سخت کار مبکنه و تو فشاره که بچش که سندرمه گفته کاش من بمیرم تو راحت بشی. اگه این خانم پول داشت حداقل انقدر مجبور نبود سخت کار کنه بیشتر به بچش میرسید.