2777
2789
عنوان

خیانت دیدم کاش بمیرم

6314 بازدید | 59 پست

خانما من نزدیک دوسال پیش خیانت دیدم...چتی .

گفت برگرد درستش میکنم با اصرار و زور .منم دوسش داشتم... ولی بازم اتفاقای بد افتاد سرد شدن دروغ گفتن. اهمیت ندادن ... هی سرد شدم هی گرم شدم اونم همینطور...

منی ک اروم بودم الان عصبی شدم تحمل چیزیو ندارم.

شماهایی ک خیانت دیدین چیکار کردید؟ 

من همون اول رابطه بهش گفته بودم خیانت و دروغ منو عوض میکنه بد میشم ... الان نمیتونم بپذیرم نمیتونم خودمو قانع کنم...هرچی میشه اون اتفاق یادم میاد حرفایی ک زدن.حرفایی ک ب روانشناسا گفته...

رفتم درخاست طلاق دادم میگه نرو من میرم روانپزشک خودمو درمان میکنم. تا چند ماه پیش میتونستم محبت کنم علاقمو نشون بدم ولی دگ نمیتونم خسته شدم از سرد و گرم شدن.

عشقش اتیشی بود همه بهم حسودی میکردن...حالا هم اینجوری ...سوختم نابود شدم. داغون شدم ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم خیانت دیدم و بعد از ۹ سال فهمیدم😭خیلی سخته خیلی

خواست بهش فرصت بدم منم دوسش داشتم . به عنوان تاوان کارش خونه رو بنامم زد و قول داد تکرار نکنه.شرط گذاشتم باید مشاوره بریم حدودل ۱۵ الی ۲۰ جلسه رفتیم.یک سال گذشته و توی این یکسال همیشه چکش کردم چیز مهمی ندیدم.خداروشکر تکرار نکرد.البته خودمم مشاوره باهاش میرفتم و توی جلساتی که تنها مشاور میشدم به اشتباهاتم پی بردم و تغییر کردم

عزیزم منم خیانت دیدم و بعد از ۹ سال فهمیدم😭خیلی سخته خیلی خواست بهش فرصت بدم منم دوسش داشتم . به ع ...

خونه نداره ماشینشم نزد.میگه حق طلاقم نمیدم ولی میرم دکتر و روانپزشک

[QUOTE=262023695]چجوری؟ من دوساله مغزم ..... شده  کاش بمیرم اروم شم[/QUOTEمنم فراموش نكردم

هر ثانيه باهامه

جرات جدا شدن نداشتم هر چند مستقلم

حتي حين رابطه باهاش زناي هرزه اي ك باهاش خوابيده تصور ميكنم حالم بد ميشع

موهامو سفيد كرد 

عزیزم منم خیانت دیدم و بعد از ۹ سال فهمیدم😭خیلی سخته خیلی خواست بهش فرصت بدم منم دوسش داشتم . به ع ...

ب منم قول داد ببخشمش ترك كاراش ميكنه حتي رفيق بازيش هم ترك نكرد