2777
2789
سه هفته اخیر خیلی مریضی کشیدم و مجبور بودم همش تو خونه باشم سرگمیم هم شده بود خوندن مطالب سایت و مطالب دوستام این چند روز روزای سختی برام بود در کنار دردی که داشتم مجبور به مصاحبت با یه سری شدم که اصلا در شان من نبودن ولی نمیتونستم جوابشونو ندم خیلی اعصابمو خورد کردم به خاطر ادمای بی ارزش و بی ریشه ولی دیگه مهم نیست تصمیم گرفتم نیام و دیگه این ادما رو به هیچ حسآب کنم اگه حرفی زدم بابتش متاسف نیستم جوابی بوده که در اون لحظه باید به این اشخاص میدادم و دادم و لیاقتشون بوده من مسئولیت حرفامو قبول میکنم فقط خدافظی میکنم از دوستای ماه و عزیزم که خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم میبوسم تک تکتونو ایشالله خوشبختی تا ابد تو دلاتون ریشه داشته باشه
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
سلام عزیز چرا گلم بابا من تازه برات درخواست دوستی فرستادم به خاطر من بیا نخواستی به خاطر امیرپرهام بیا
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی فدای امیر پرهامت بشم سارا جان تو قلب منی عزیزم
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
انشالا همیشه سالم باشی منم همزمان با ترجمه کردن خسته که بشم یه سرک می کشم و متاسفانه عادت کردم ولی الان دیگه دارم حس می کنم تو نی نی سایت اومدن با قبل خیلی فرق کرده
خیلی از معلول ها خانه نشین هستند فقط به خاطر نگاه ادامه دار من و تو
عزیزمی گلم ولی دور از شوخی نرو کم بیا ولی نه اینکه کامل بری
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من هم بارها خواستم برم ولی نشده نی نی سایت دست و پایم را بسته خخخخخخخخ شاید هم طلسم چیزی شدم لامصب بد جور وابسته شدم خخخخخخخخخخ
من دیگه مثل قبل البته وابسته نیستم یعنی مثلن شده اگه بخوام یک هقته هم نیامدم تو سایت ولی الان به خاطر وضعیت امیر و تاپیک مخصوص بیشتر سز میزنم ولی در واقعیت زیاد مثل قبل وابستگی ندارم به نی نی سایت یعنی از بعد عید که سایت بهم ریخت ناخوداگاه خیلی ها زده شدن و رفتن