من چند وقت پیش تولد شوهرم بود و من برای تولدش تدارک دیدم و اتفاقا توی تهیه تدارکات و حتی خرید کادوی تولدش خواهرشوم همراهم بود( یعنی اومده بود خونه اممونده بود و با من میومد) و بگم تقریبا کادویی کبرای همسرم گرفتم و خرج تولدش شد 15 ملیون…. زد وتولد تموم شد و رفتن خونشون از فرداش مادرشوهرم هی به شوهرم زنگ میزنه شهریه ی خواهرتو بده…. پول قسط بده…. پول فلانو بده…کلا ب بهانه های مختلف طلب پول مکرد یه روز شوهرم گفت ندارم گفت پس چجوری انقدر الکی خرج میکنید تولد میگیرید و ولخرجی میکنید… و ب منم زنگ زد گفت چرا انقدر الکی خرج میکنید و … من بهش گفتم در خونمونو میزنن وقطع کردم و نمیدونم چی بگم که محترمانه جوابشو داشته باشم و هی سوال جوابم نکنه در مورد درامد وهزینه ها…. راهنماییم میکنید لطفا…
اره قشنگم همیشه با ادب و منطق حرفتو بزنی هم کسی ناراحت نمیشه هم متوجه اشتباهش میشه❤🌷
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)