الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معلم بچم هم ناخن داره هم مژه،تو کلاس آنلاین انگشت شصت و اشاره رو رینگ میندازه اونم ازون آویزونای عجیب و غریب بدتر حواس بچه کلاس اولی پرت میشه،مدرسه هم دولتی هس
اینا بخاطر اینه که همه بدون تحقیق و اطلاعی از شغلی واردش میشن فقطم به این فکر میکنن رسمی هستن دیگه تیپ شخصیتی و روحیه خودشون هم تو قدم اول اهمیتی بهش داده نمیشه بعد انتخاب شغل میگن اع منکه اینطوری نیستم نمیتونم
تو رو خدا حجاب رو به مسخره بازی خودتون نگیرید. راه های دیگه هم هست
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم