2777
2789
عنوان

کادوی تولد دردسر ساز شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3786 بازدید | 111 پست
منم ۵ ساله هرسال خودمو شوهرم و بچه هام شادیامونو بین خودمون تقسیم میکنیم چون خانوادش چشم ندارن ببینن ...

اره منم استوری میزاشتم برگشت گفت چرا برای ما کیک نیوردین یکم کیک دادم برد براشون نه تبریک گفتن نه کادو دادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اشتباه  من چرا نمی‌فهمم این پول دادن ها رو

منم نمیفهمم..من وقتی شوهرم مجرد بوده تمام جهاز خواهرشو و بعدش سیسمونی اینا همشو واسه خواهرش جور کرده..عوض یه تشکر ساده هم نکردن--تازه هم پدرش فوت شد تمام خرج مراسم با ما و داداشش بود که باز هم فقط غر زدن ..بدونی چقدر حرص خوردم با این شکم حامله..خیلی بیرحمن خیلیییییییی حتی یه حلوا واسه باباش خیرات نکرد پول خرماو حلوا روهم تو فاکتور گرفتن ازمون  

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا مث خونواده ی شوهر من اونا هم هر وقت میان میبینن ما یه چیزی خریدین واسه خونه شروع میکنن به نال ...

خدا بهت صبر بده منم مادرشوهرم همش بهم میگه جمع کن خرج نکن یعنی یه بار نشد منو نامزدم بریم بیرون غذا بخوریم این ناراحت نشه همیشه کوفتمون میشه اولین سوالی که میپرسه اینه ک چقد پول غذا دادید 

واقعا چرا اجازه میدید از ریز و درشت زندگیتون با خبر بشن؟؟؟ به کسی چه ربطی داره شما چی داری چی نداری! ...

یکی میخواد اینا رو به شوهر سادم بگه همه چیو براشون تعریف میکنه 

هر چقدر خونوادش سیاست دارن این سادس😐😬

ن بابا چن روز بعد بهش زنگ زد گفت در حد ده تومن میتونم کمکت کنم بدون خداحافظی قطع کرد گوشس رو الانم ...

جهنم  بزار قهر باشند لاشخورها 

واسه منم الان قهرن  چون مریض شدم دیگه نمی تونم مهمونی بدم مثل قبل برای خودشون و بچه هاشون  قهر کردن  این جور ادم ها نبودنشون  بهتره

خدا بهت صبر بده منم مادرشوهرم همش بهم میگه جمع کن خرج نکن یعنی یه بار نشد منو نامزدم بریم بیرون غذا ...

ببین خونم داغون بود خواستیم یکم تعمیرش کنیم شوهر سادم رفت پیش بابای خسیسش گفت میخوام فلان کارو بکنم قشنگ جلوی من برگشت گفت خاک تو سر بی عقلتون کنم که میخواین 10 میلیون خرج تعمیر خونه کنین خودش دیوارای خونشم خراب بشه رو سرش دلش نمیاد خرج کنه 

خب عزیزم اگه وضع مالیتون خوبه یه مبلغیم به اون بدید معلومه پول ندارن شما خرج میکنید اونا ندارن خرج ک ...

اتفاقا من خودم دلسوزم اینا دارن ب اندازه ی خودشون اما عادت کردن ب اینکه از شوهرم بگیرن انگار وظیفه شده

دروغم درمیاد ک این ضایسسس

اصلا چه دلیلی داره توضبح بدی؟؟ هرچی گفت تو فقط بخند . داد و بیداد کرد تشر زد فقط بخند بدون اینکه حرفی بزنی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست