2777
2789
عنوان

کادوی تولد دردسر ساز شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3786 بازدید | 111 پست

گلی تو مهربونیت و بی سیاست از اول روراست بودی اونا بد ذات هستن.....

اولین کار اینه:زنگ بزن خواهر شوهرت و بهش بگو تو محرم من بودی که با خودم بردمت کادو بخریم و من پس اندازم رو به عشق داشت هزینه تولد کردم....ضمن اینکه این پول از زندگی خودمه و برای خودمون هزینه میکنم و اگر بیشترم داشته باشم برنامه های بیشتری هم دارم که باهاش انجام بدم.....لطفا با مادرجون!تماس بگیر که اینقدر پیگیر سرمایه ما نباشه والسلام

به نظر من بگو مادر جون با اینکه دلیلی نداره براتون بشکافم ولی چون براتون ارزش قائلم و میخوام از فکر ...

چه جواب خفنی افرین

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به دل نگیر مادرشوهر منم از این حرفا زیاد میزدو میزنه ولی من اهمیت نمیدم من واسه نامزدم گل میخرم میگن پولتو نده ب گل حیفه گل خشک میشه میره یا با نامزدم میریم بیرون غذا میخوریم مادرش میگه پولتو ندین به غذای بیرون بیایید خونه بخورید در حالی که خب هرزگاهی چی میشه مگه اشکالی نداره که اونم تو دوران نامزدی 

هر بار منو دید گفت این خرجای اضافی چیه میکنی… دقیقا از بعد تولد که از ریز هزینه ها با خبر شده بود و ...

بگو من از خرجایی که شوهرت برات میکنه سوال میکنم که تو از من میپرسی؟ چرا اجازه دادی اصلا انقد تو زندگیت نفوذ داشته باشه؟ 

منو یاد مادرشوهر مامانم میندازه که میرفت آشغالا رو میگشت تا ببینه چی میخورن مامان و بابام :)))) البته مال خیلی وقت پیشه...

سکوتی از جنس فریاد. 

دقیقا مث خونواده ی شوهر من

اونا هم هر وقت میان میبینن ما یه چیزی خریدین واسه خونه شروع میکنن به ناله کردن و اینکه مرغ و گوشتشون تموم شده یه بار شوهرم براشون گرفت حالا از اون روز به بعد تا میوه فروش میاد سریع به شوهرم میگت بدو میوه بگیر بدو گوشت بگیر بدو..... دیگه پیش خودشون نمیگن این بدبخت حقوقش ماهی 8 تومنه با 3 تا بچه 

من یه اخلاقی دارم دلم نمیخواد کسی از زندگیمو مشکلاتم باخبر بشه

ما به دلایلی سه تا بچه داریم و دلم نمیخواد پیش خودشون بگن طرف نداره و 3 تا بچه داره همش سعی کردم بهترین بپوشن 

یا تو مهمونیام سنگ تموم میزارم که نگن فلانی بدبخته و هیچی نداره 

حالا اینا سواستفاده کردن فکر کردن ما رو گنج نشستیم هی خرج میتراشن برام هی دخالت میکنن یه استکان برای خونم میگیرم دخالت میکنن که چقدر ریخت و پاش میکنی ولی خودشون برامون خرج میتراشن چیزی نیس 

چند ماه پیش خواهرش با وجود شوهر و دوتا بچه زنگ زده به شوهرم که منو ببر دکتر شوعرم بردش پول ویزیتو دارو رو شوهرم حساب کرده شده بود 380 تومن ولی اصلا بروی خودشون نیوردن 😐الان نزدیکای عیده دستمون خالیه واقعا

کار درستو میکنی این همه خرج کنیم بدیم کوفت کنن آخرشم بگن چرا خرج کردین اگه اضافس بدین به ما🙄😳

اره بابا آدم باید تو این دوره و زمونه سکرت زندگی کنه

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
شهریه  لباس خریدن  پول قسط حتی  و اکثرا شوهرم بهشون داده

میدونی به نظرم اگه هر از گاهی کمک به خانواده ها باشه اشکال نداره،راه دوری نمیره...ولی به شرطی که متوقع و ناسپاس بار نیان!

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...