من چند وقت پیش تولد شوهرم بود و من برای تولدش تدارک دیدم و اتفاقا توی تهیه تدارکات و حتی خرید کادوی تولدش خواهرشوم همراهم بود( یعنی اومده بود خونه اممونده بود و با من میومد) و بگم تقریبا کادویی کبرای همسرم گرفتم و خرج تولدش شد 15 ملیون…. زد وتولد تموم شد و رفتن خونشون از فرداش مادرشوهرم هی به شوهرم زنگ میزنه شهریه ی خواهرتو بده…. پول قسط بده…. پول فلانو بده…کلا ب بهانه های مختلف طلب پول مکرد یه روز شوهرم گفت ندارم گفت پس چجوری انقدر الکی خرج میکنید تولد میگیرید و ولخرجی میکنید… و ب منم زنگ زد گفت چرا انقدر الکی خرج میکنید و … من بهش گفتم در خونمونو میزنن وقطع کردم و نمیدونم چی بگم که محترمانه جوابشو داشته باشم و هی سوال جوابم نکنه در مورد درامد وهزینه ها…. راهنماییم میکنید لطفا…
رک بگو مادرجون من یکسال پول جمع میکنم که بتونم تولد بگیرم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم بگو هزینه تولد رو پس انداز کرده بودم از چندین ماه قبل
بگو یه تیکه طلا فروختم فقط میخواستم خاطره ی خوب بشه برا همسرم
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
هر بار منو دید گفت این خرجای اضافی چیه میکنی… دقیقا از بعد تولد که از ریز هزینه ها با خبر شده بود و هییی اینو تکرار میکنه و هییی میگه شوهرت چقدر کار کرده… چقدر خرج کردید …. آسی شدم…. ایندفعه دیگه با طلبکاری زنگ زد بهم …
به همین دلیل بعد سیزده سال دیگه هیچ تولد و جشنیو با بقیه شریک نمیشم
حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
بگوداریم واسه خودمون خرج میکنیم چرابایدواسه شماخرج کنیم
نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘