2777
2789
عنوان

کادوی تولد دردسر ساز شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3786 بازدید | 111 پست

واقعا چرا اجازه میدید از ریز و درشت زندگیتون با خبر بشن؟؟؟ به کسی چه ربطی داره شما چی داری چی نداری!؟؟ چرا محکم جوابش رو ندادی؟؟؟ زنگ درو میزنن شد جواب؟؟؟ اون روش شده زنگ بزنه به تو جرت و پرت بگه فضولی کنع!

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه پرو بگو اولا من تو ی سال پس انداز کردم که شوهرمو خوشحال کنم

دوما دهنو ببند چقد رو داری دوسداشایم خرج کنیم دلیل نمیشه جواب پس بدیم بهتو همرو خرج دخترت کنیم 

خودش بره سرکار

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
متاسفانه همه ی طلاهامو‌خبر داره ک چی دارم چی ندارم  میخوام یه جوری محترمانه حواب بدم ک دخالت ن ...

به نظر من بگو مادر جون با اینکه دلیلی نداره براتون بشکافم ولی چون براتون ارزش قائلم و میخوام از فکر و خیال ولخرجی ما در بیاید براتون میگم که من برای تولد و خوشحال کردن پسر شما

چندین ماه از خرجی خونه پس انداز کرده بودم ولی اگه میدونستم انقدر براتون ازار دهنده میشه همچین کاری نمیکردمو از خرجی خونه نمیزدم ک پسر شما رو خوشحال کنم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بگو چشم از تفریحمون میزنیم قسط شما و خرج دختر شمارو میدیم 🫤

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
متاسفانه همه ی طلاهامو‌خبر داره ک چی دارم چی ندارم  میخوام یه جوری محترمانه حواب بدم ک دخالت ن ...

خوب بپیچون.نباید باخبر از جیک وپوک زندگیت داشته باشند البته چون بی ظرفیتن.وگرنه خانم برادرمن میاد از هزینهاش واسمون میگه میگم مبارک باشه