2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادویه کاری 😁بستگی داره چه خورشتی باشه 

مثلا تو قورمه گرد لیمو 

قیمه زردچوبه و فلفل زیاد و یکم دارچین و مامانم آلو میریزه محشر میشه 

ابگوشت دارچین و یکم ابلیمو

مرغ هم هر کاری میکنم مزه خوبی نمیده 😑😑مزه اش مثل قدیم نیست 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

مثلا قیمه،دارچین،گلاب،گردلیمو.

قرمه،عصاره گوشت،قلم،آبلیموتازه.

مرغ،دارچین،فلفل دلمه،نعناع تازه.

ماکارونی،پودرسیر آویشن.

کلا سعی میکنم بجای ادویه از خودمواد تازه استفاده کنم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

برند همیشک .. عالیه .. ادویه ی مرغ و ماهی و سالاد و ماست و خیارش رو هم استفاده میکنم . اواخر پخت به قرمه سبزی شنبلیله ی خشک تفت داده شده و به قیمه چوب دارچین اضافه میکنم . 

پیازداغ زیاد در غذا به هرچه خوشمزه تر شدنش کمک میکنه . و همینطور با شعله ی کم و پخت طولانی

اره منم هرکاری میکنم مزه ی مرغ یه جوری بو میده 

نمیدونم غذای بد میدن بهشون یا چیزی تزریق میکنن😑😑من یادمه ده سال پیش از مدرسه میومدم خونه بعد مامانم مرغ گذاشته بود بوش تو کوچه میومد انقدرممم خوشمزه شده بود 🤦🏻‍♀️ولی از سه چهار سال پیش هر چی مرغ میپزه بد میشه یبار که انقدر بوش بد بود حالم بهم خورد🤦🏻‍♀️

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

فلفل دلمه و هویج و کاری بوشو میگیره دست آخرم یکم زعفرون

ممن همه اینارو میزنم باز مثل قدیم خوشمزه و خوش بو نیست