2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا

شوهر من بخاطر اینکه از قیافم بدش میاد منو بچمو از زندگیش بیرون کرد تنها زندگی می‌کنیم 

یه بچه هم این وسط بدبخت شد کاش حداقل من یه ذره قیافه داشتم

یکی را داده ای صد ناز و نعمت یکی را نان جو آغشته در خون
دقیقاشوهر من بخاطر اینکه از قیافم بدش میاد منو بچمو از زندگیش بیرون کرد تنها زندگی می‌کنیم یه بچه هم ...

اینجوری نگو ربطی به قیافه نداره،هییچ آدم زشتی بنظرم وجودنداره،،لیاقتتو نداشته،فکر کن فوت شده

من خیلی خوشگلم به گفته بقیه و همیشه حس میکردم یه شوهر میکنم شبیه برت پیت ولی الان برعکس شده شوهرم قی ...

قیافه که مهم نیس

پولداره؟

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

دقیقاشوهر من بخاطر اینکه از قیافم بدش میاد منو بچمو از زندگیش بیرون کرد تنها زندگی می‌کنیم یه بچه هم ...

قیافت هر طور بود ذات اون تغییر نمیکرد که 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من جاری قیافه خیلی خیلی معمولی داره ببخشید خیلی ها میگن خیلی زشته نسبت به شوهرش ولی برادرشوهر م واقعا قشنگه  و هم پولدار یعنی کسی نبوده این زوج ببینه بگه پسره خیلی خیلی سر تره

ولی بیا ببین چطوری عاشقانه جاریم دوست داره

به نظرم بختت باید خوب باشه خوشگلی و زشتی ملاک خوشبختی و بدبختی نیست

من هم خوشگلم هم خوش استایل ولی به خدا که زندگیم نه تنها به کامم نیست بلکه جهنمه باور کن هر بنی بشری من و جاریم و دیده میگه خوشبحالت از جاریت خیلی خوشگل تری ولی شوهرم بیشتر به جاریم توجه میکنه کاش قیافه و هیکلمون جا به جا میشد ولی شانس اون و میداد بهم همه بهم توجه میکنن نظر دارن جز شوهر خودم دور از جون فهمیدم چرا کار بعضی از زنا به گناه کشیده میشه