2777
2789
عنوان

من چ دکتری باید برم؟برا هورمونام

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😄🥰 همون دیگه بخدا ولایت غربت هیچ کس نیست بچمو نگه داره. شوهرمم صبح تاریکی میره شب تاریکی می ...

اخی عزیزم . ببین واقعا ماها چون شرایطمون عین همه درک میکنیم . ولی شوهرا درک نمیکنن که . خدا کمکت کنه انشاا... انشاا.. خدا به دلت آرامش بده🙏🙏🙏🙏🙏

متخصص غدد برای بیماریهایی مثل تیروئید و دیابت و اختلالات متابولیسمی و غیره لازمه.  نیاز شما «ر ...

فرمايشتون کاملا درسته. من مدتی درگیر مشکلات اعصاب بودم خداراشکر حل شد

. جهت اطلاع دوستان مینوسم. دارو های اعصاب هم جزئی از درمان این مشکلات هستن. با دارو تنها امکان مداوا نیست.

وای یعنی واسه همه ی زنا بعد بارداری پیش میاد؟؟ بچه نمیارم اصن🤦🏻‍♀️

نمیدونم عزیزم . والا منم قبل از بچه دار شدن میگفتم این افسردگیه بعد از زایمان چیه که همه میگن. و بعد از زایمان کاملا فهمیدمش😔

اخی عزیزم . ببین واقعا ماها چون شرایطمون عین همه درک میکنیم . ولی شوهرا درک نمیکنن که . خدا کمکت کنه ...

اره عزیزم .تازه من شوهرم میگه چرا برا من وقت نمیذاری😭

ممنون از دعات بهترین دعا بود . 

ان شاالله خودتم ب بهترین نحو بتونی از پس خستگی هات بربیای و سرحال و شاداب بشی عزیرم در کنار کوچولو و همسرت 

ببین میخوای کار خودتو کنی الکی چرا سوال میپرسی. برو، اصلا برو دکتر گوش حلق بینی!  تازه باید خا ...

گناه داره  

حتما وضع روحیش خیلی خرابه که تا این موقع  بیچاره بیداره و تاپیک زدی

این حرفت نشونه اینه که بلوغ و درک نداری عزیزم

نمیدونم عزیزم . والا منم قبل از بچه دار شدن میگفتم این افسردگیه بعد از زایمان چیه که همه میگن. و بعد ...

افسردگی واقعا قابل درک هست توی اون شرایط

۹ ماه سختی میکشیم فکر میکنیم بعدش راحت میشیم ولی تازه شب بیداریا و گریه و مریضی بچه و شیر دهی و بخیه و مشکلات زایمان و.... همه ی اینا یه طرف. کم شدن کیفیت رابطه و خستگی و مشکلات زناشویی یه طرف....

واقعا آدم افسرده نشه هنر بزرگیه

ولی مشکل جسمی و اعصابی دیگه آخر بدشانسیه🤦🏻‍♀️

امیدوارم هرچه زودتر به آرامش و سلامت کامل برسی عزیزدل

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
افسردگی واقعا قابل درک هست توی اون شرایط ۹ ماه سختی میکشیم فکر میکنیم بعدش راحت میشیم ولی تازه شب ب ...

وااااقعا گل گفتی واقعا تک تک مشکلاتمو دلیل خستگیامو گفتی . ای خدا سر راه همه ادم هات ، ادم هایی مثل این خانوم رو قرار بده ک ادم رو درک کنن. ک دردشو بدونن و زخم نزنند . 

عزیزم مرسی از درکت و ممنون بابت دعای خوبت🌹🌹🌹الهی ک هر اونچه از خدا میخوای خدا بهت بده 

وااااقعا گل گفتی واقعا تک تک مشکلاتمو دلیل خستگیامو گفتی . ای خدا سر راه همه ادم هات ، ادم هایی مثل ...

خیلی ممنونم عزیزدلم قربون مهربونیت❤❤

اکثر ما خانوما با این مشکلات روبرو میشیم دیر یا زود. ولی لازمه بدونیم که قطعا این روزا هم میگذرن

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
دقیقا بهترین کارو کردی . خدارو شکر . منم ورزش میکردم خیلی زندگی بهتری داشتم . سالم تر بودم . دوران ب ...

حتما تو خونه تایم ورزش بذار حتی با بچه فکر خودتون باشید. تایپیکم با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم 

30 صفحه اول از تغذیه نوشتم

خیلی ممنونم عزیزدلم قربون مهربونیت❤❤ اکثر ما خانوما با این مشکلات روبرو میشیم دیر یا زود. ولی لازمه ...

خدا از لفظت بشنوه ک این روزام بگذرن عزیزم .

و واقعنم همه مون با این روزا روبرو میشیم اما در عین حال گاها دل همو میشکنیم .مرسی ازت گلم . تسکین قلب دادی واقعا ❤🌹💋