2777
2789
عنوان

من چ دکتری باید برم؟برا هورمونام

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 51 پست
ببنید شما چون به خودت نرسیدی تنظیم بدنت بهم ریخته.  ریشه افسردگی در صعف بدنه . من چند سال پیش ...

عزیزم این کاربریتون تاپیکی با عنوان تجربه ی درمان افسردگی خودم نداره . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ب روز من گرفتار بشی🖤

به دعای گربه سیاه بارون نمیاد...تو چقدددر آدم بی شعور و پستی هستی من دارم تو رو راهنمایی میکنم که چه دکتری بری زنیکه ی روانی بی،سواد بعد تو  تو دهن کثیفتو باز،میکنی گهههه میخوری بی شرف ...لعنت به شعور،نداشتت ..بیسواد...تقصیر منه واسه الاغی مثل تو وقت گذاشتم راهنمایی کردم

اونی که باید ادب شی تویی..من تورو راهنمایی میکردم تو با تمام وقاحت نفرین میکنی که به خودت برمیگرده&n ...

دیگه تو اعلاناتم بیای پیامتو نمیخونم پس ب خودت زحمت نده . اسکرین شات پیامتم فرستادم برا نی نی یارا . دل نشکون ک برا گره گشاییه کارات نخوای چله بگیری و ختم