2777
2789
عنوان

من چ دکتری باید برم؟برا هورمونام

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 51 پست
راستش من باردار شدم و دیگه پیگیری نکردم . الانم چون دارم بچه شیر میدم خود به خود پرولاکتینم بالاست . ...

منم هنه این کارایی ک تو داری دارم دیگه  دخترمم ک دیگه واویلا . دست ب هر چی میزنم میاد سراغش. هر کاری میکنم میاد تو دیت و پام و نمیذاره .

بچه داری خدگر است خر خر خر خر 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من باردار شدم و دیگه پیگیری نکردم . الانم چون دارم بچه شیر میدم خود به خود پرولاکتینم بالاست . ...

شیر شب نمیخوره هر یکونیم دوساعت؟ بچه منم الان. خابید ولی هر دوساعت بیدار میشه برا شیر

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳] 
متخصص غدد برای بیماریهایی مثل تیروئید و دیابت و اختلالات متابولیسمی و غیره لازمه.  نیاز شما «ر ...

ینی غدد نرم . الان اتفاقا تو نت زدم متخصص غدد پیدا کردم دیدم همه توی نظرات گفتن برا دیابت و اینا رعتن پیش غدد 

منم هنه این کارایی ک تو داری دارم دیگه  دخترمم ک دیگه واویلا . دست ب هر چی میزنم میاد سراغش. هر ...

دقیقا منم همینجورم . عین هم هستیم 😂😂😂 انقدر با روروئک زده به پام همه پام زخمه . ولی اینم میگذره . باید خودتو جمع و جور کنی . من قبلا ایروبیک و پیلاتس میرفتم خیلی خوب بود . روحیه ام کلی شاد بود . الان دیگه وقت نمیشه . یعنی کسی نیست بچه رو نگه داره ‌.

شما اگه شرایطشو داری برو خیلی تاثیر داره . 

ینی غدد نرم . الان اتفاقا تو نت زدم متخصص غدد پیدا کردم دیدم همه توی نظرات گفتن برا دیابت و اینا رعت ...

ببین میخوای کار خودتو کنی الکی چرا سوال میپرسی. برو، اصلا برو دکتر گوش حلق بینی! 

تازه باید خانومو قانع کنیم 😐😐😐😐😐

منم پرولاکتین بالا رفته بود. رفتم متخصص غدد، دکتر خنگ دارو داد پریودم بهم ریخت. آخرش کلا دکتر رفتن رو قطع کردم

اصلا حالیشون نبود من مشکلم چیه.  داروهای همه ریختم دور.

چسبیدم به ورزش و اصلاح تغذیه تا دوسال بعد کامل اوکی شدم 

الان 5 ساله میرم پیاده روی

5 ساله هیچ مطب دکتری نرفتم خداراشکر 

یاد بگیریم با خودتون چکار کنیم. 

دکترا فقط کارشون  تجارت شده 

هرروز منو به یکی یا جایی پاس میدادن.

شیر شب نمیخوره هر یکونیم دوساعت؟ بچه منم الان. خابید ولی هر دوساعت بیدار میشه برا شیر

دقیقا مشکل بزرگم شیره . 😂😂😂من فکر میکردم بچه من اینجوره . پسره من باید سینه تو دهنش باشه تا بخوابه . هیچ جوره دیگه ای نمیخوابه . بعدش یه مشکل دیگه اینه که هر شب ساعت ۱۰ میخوابه تا ۱۱ . دیگه ۱۱ بیدار میشه . نمیخوابه تا ۴ یا ۵ صبح . هر کاری هم میکنم نزارم ساعت ده  بخوابه نمیشه .

الان ۵ میخوابه تا فردا ساعت ۱ ظهر 

کلافه شدم ازین حالت . اصلا نمیدونم چیکار کنم . 

دقیقا منم همینجورم . عین هم هستیم 😂😂😂 انقدر با روروئک زده به پام همه پام زخمه . ولی اینم میگذره . ...

عزیزم 😄🥰

همون دیگه بخدا ولایت غربت هیچ کس نیست بچمو نگه داره. شوهرمم صبح تاریکی میره شب تاریکی میاد

منم پرولاکتین بالا رفته بود. رفتم متخصص غدد، دکتر خنگ دارو داد پریودم بهم ریخت. آخرش کلا دکتر رفتن ر ...

دقیقا بهترین کارو کردی . خدارو شکر . منم ورزش میکردم خیلی زندگی بهتری داشتم . سالم تر بودم . دوران بارداری که استراحت مطلق بودم .الانم بچه کوچیک هست .باشگاه نمیتونم برم .کسی نیست بچه رو نگه داره . ولی فقط تو خونه اگه بتونم راه میرم . همین دکتر زنان منو معرفی کرد به دکتر غدد گفت پرولاکتین مربوط به مغزت میشه . برو اون دارو میده درست میشه . ترسیدم نرفتم . 😁😁😊فقط یه قرصی خود دکتر زنان بهم داد که پرولاکتینم بیاد پایین . اونو مصرف کردم .