2777
2789
عنوان

بنظرتون خطرناکه?????😱😭😭😭

436 بازدید | 8 پست

چشمم داره گزگز میکنه صفحه کلیدو به زور می بیینم 

دستم سر شده احساس نمیکنم

هر چندماه ببار اینطوی میشم

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دکتر نمیری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بخواب شاید خیلی نگاهه گوشی کردی

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏 

بهتره به دکتر مراجعه کنید

اینجا چندان خوب راهنمایی نمیکنن 

🧡🌱زرتشت این پیام آور خرد و آگاهی و انسانگرائی می گوید ( ما می ستائیم زنان این سرزمین را که هستی ما از آنهاست . ای اهورامزدا زنانی که از آن تو هستند از آئین راست بهره دارند.) منبع : وندیداد گلشنی،« حقوق زن در ایران و جهان » ایران زمین ، پوشینه۳شماره۱،مهرماه  .برگ های ۳۸_۴۹.✒ برگرفته از کتاب (زن در دام ادیان ابراهیمی) اثر دکتر روشنگر🧡🌱همه ی آن چیزی را که از ما یک «انسان» میساخت، رفتارهای دخترانه نامیدیم. طوری که اگر رفتار دخترانه را از یک «انسان» بگیریم، دیگر «انسان» باقی نمی میماند! _ اشتباه هم نگفته ایم. بی دلیل نیست که مردها، پس از ترک همه رفتارهای دخترانه و پس از سالها جستجوی بزرگی و بزرگمنشی، تکیه گاه و توانمندی، آرامش و احساس، قدرت و قاطعیت، دیر یا زود می آموزند که انسانیتی را که جستجو می کنند باید در وجود یک دختر بیابند.
فشارت نیفتاده؟ 

نه بخاطر اون نیست 

ولی یهو صورتم بی حس میشه

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
بخواب شاید خیلی نگاهه گوشی کردی

نه اصلا امروز با گپشی خیلی کم کار کردن