2777
2789
عنوان

هک وشنود تماسا وپیاما چطورممکنه؟

169 بازدید | 12 پست

میخام ببینم چطور تونسته واتساپو هک کرده بودقبلا ولی دیگه نمیدونستم تماس وپیامم قابل هکه

اگه نتوانستی فراموشش کنی یعنی هنوز توی قلبش جا داری...کاش همینطور باشه من به همین راضیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم احساس میکنم هک شدم اما نمی‌دونم چجوری بفهمم

چرااین حسو داری؟

من واتساپو ک بامدرک دیدم 

شنود هم خودش گفت شنود کردم بعدم دیدم راست میگه ازهمه چی اطلاع داشت

اگه نتوانستی فراموشش کنی یعنی هنوز توی قلبش جا داری...کاش همینطور باشه من به همین راضیم
تنها راه حک شدن البته از طرف یه فرد عادی اینه ک برا چند ثانیه گوشیت بیفته دستش ...یه برنامه هست اسمش ...

اره همینطور شده احتمالا 

تنها راه حک شدن البته از طرف یه فرد عادی اینه ک برا چند ثانیه گوشیت بیفته دستش ...یه برنامه هست اسمش ...

اسم برنامهه وب سایته؟واتساب وب منظورته؟

عزیزم من همونم که گفتم سند همون خونه رو گِرو بزار از روش وام بگیر

شما کامنتمو جواب دادید ولی تا میخواستم بخونم تاپیکتون تعطیل شد چی گفتید

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
عزیزم من همونم که گفتم سند همون خونه رو گِرو بزار از روش وام بگیر شما کامنتمو جواب دادید ولی تا میخ ...

عزیزم مرسی ازپیگیریت والا من جواب شمارو دوساعت تایپ کردم ولی ترکید😄گفتم سند نداره باید درست کنم 

بعد چقدر وام میدن باسند؟ بانک مسکن میده؟