2777
2789

خواهرم یازدهم هست و مدیرشون خیلی پایه هس 

گوشی میبرن مدرسه لاک میزنن تو کلاس (جلو معلم)😐 

و خیلی چیزای دیگه 

خلاصه خواهر منم خیلی زود دلبسته میشه و الان نشسته گریه میکنه ک چرا مدیرش اینو نمیشناسه چرا نباید مثل یکی از دوستاش شناخته شده باشه پیش مدیرش🤦‍♀️ 

دوستان راه کار بدین ای یکم جا بیوفته پیش مدیرش😂😂 

من ک تا هرچی یاد دارم از مدیرم فراری بودم تا اینکه مثل خواهرم برم بغلش 

شاگردای درسخون و باهوش و خوب یادشون میمونه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گریه 😐😕

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه گروه نمایش ترتیب بده

بره پیش مدیر بگه میخوایم نمایش تمرین کنیم 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

وای من ازاین مدل مدرسه هامیترسم مدرسه دختر داداشم همینطوریه همه هزار جور مدل مو اینا البته دبستان منظورمه.بعد داداشم رفت دنبال دخترش انقد به داداشم تیکه انداخته بودن شماره دادن....من دخترم یه مدرسه ای که مدیرش حساسه ثبت نام کردم.

😡فقط طلاق😡

سلام عزیزم یادمه همکلاسی هام گوشی میبردن معاون یا ناظم میگرفت ازشون میدونی یه بارم ولنتاین بود و دیدم واسه دوست پسرهاشون کادو خریدن ودرفتم لوشون دادم باز دقیق یادم نمیاد 

وعع همین چن ماه پیش بود رفتم با مدیرمون حرف بزنم چنان جیغی زد سرم که چشات لنزه چرا انقد رنگیه مژه هات ریمل داره پ چرا انقد بلنده تو یکاری کردی طبیعی نیستی برو صورتتو بشور من مطمئن بشگ ارایش نداری بعدا جوابتو میدم😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

😐😐نسل هیولا ها

بله؟!

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

،😂😂😂😂خوشبحالش زمان ماکه یزید بودن مدیر وناظم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

مدير دبيرستان ماهم عالى و پايه بود خيلي خفن بود و همش پشت بچه ها بود تا دبيرا

يادش بخير

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم