2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شخصی برا خودتون یا سرمایه خانواده ؟

براى خودمه باهم زندگى ميكنيم، اگه خونمونو عوض كنيم بازم به نام ميشه چون سرمايه ى خودم بود

طلا هم كه از عروسي و كادو و اينا كم كم جمع كردم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
یه خونه ۸۵متری تو جای خوب ک نوسازه ی ماشین ۲۰۶ .۳۰۰گرم طلا ک حدود ۲۵۰تاشو خودم خریدم.۱۰تا سکه ک نیمو ...

خیلی خوبه...‌کاملا امنیت مالی داری..

شغلت‌چیه عزیزم؟دوست داشتی بگو

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
خیلی خوبه...‌کاملا امنیت مالی داری.. شغلت‌چیه عزیزم؟دوست داشتی بگو

قبلا شاغل بودم عزیزم با درامدم طلاهامو خریدم.خونه و ماشینو شوهرم برام خرید و گفت که این برای خودته.بقیه چیزاام گفتم ک با اینکه به ناممه اما اونا رو کاملا برای خودم نمیدونم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
قبلا شاغل بودم عزیزم با درامدم طلاهامو خریدم.خونه و ماشینو شوهرم برام خرید و گفت که این برای خودته.ب ...

چه جوری رفتارمیکنین که همسراتون براتون خونه وماشین میخرن من الان ده ساله باشوهرم ازدواج کردم خودمم زن بسازیم اهل رفیق ارایشگاه اینانیستم الانم که بهش میگم پول توجیبی بده دلش نمیادزیادبده درامدشم خداروشکرخوبه هرجوره دارم باهاش راه میام 

چه جوری رفتارمیکنین که همسراتون براتون خونه وماشین میخرن من الان ده ساله باشوهرم ازدواج کردم خودمم ز ...

نمیدونم عزیزم به خصلت مرد برمیگرده.من کاری نمیکنم حتی اخلاقمم افتضاحه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.