2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی

847 بازدید | 50 پست

سلام دخترا،من یک هفتست بخاطر لک بینیه خیلی کمی که هفت روز پیش برام پیش اومده  شیاف میذارم شبی یکی

الان خیلی ببخشید ترشح قهوه ای داشتم😢 ،شیاف بذارم یا صبر کنم تا شب؟؟

اگه الان بذارم شب هم میتونم بذارم؟؟؟یهویی به دلم استرس افتاد نکنه بچه چیزیش شده باشه

اینم بگم هفته ۹ بارداریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون شبی یه دونه کافیه مگه بانظردکترت روزی دوتا یعنی ۱۲ساعت یه دونه استفاده کنی.الان تامیتونی استراحت کن من توبارداری خونریزی شدید داشتم نگران نباش

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
همون شبی یه دونه کافیه مگه بانظردکترت روزی دوتا یعنی ۱۲ساعت یه دونه استفاده کنی.الان تامیتونی استراح ...

الهی خیر ببینی مرسی،یه لحظه انگار قلبم خالی شد از ترس

برا چی بود خونریزیت؟

والاازهمون یکی دوروزاول که فهمیدم باردارم لکه داشتم بعدافتادم به خونریزی های شدیدبعد دوباره تبیدیل به لکه شد تادوماه اینطوربودم

والاازهمون یکی دوروزاول که فهمیدم باردارم لکه داشتم بعدافتادم به خونریزی های شدیدبعد دوباره تبیدیل ب ...

منم لک داشتم الان خونریزی شده مث پریودی دکترم گفت احتمالا داره دفع میشه😔😔😔سونو دادم ساک حاملگی دیده نشد

منم لک داشتم الان خونریزی شده مث پریودی دکترم گفت احتمالا داره دفع میشه😔😔😔سونو دادم ساک حاملگی دی ...

چند هفته هستی ؟؟ منم دقیقا اینجوری شدم 

بتا تکرار نکردی ؟

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
منم لک داشتم الان خونریزی شده مث پریودی دکترم گفت احتمالا داره دفع میشه😔😔😔سونو دادم ساک حاملگی دی ...

هفته چندی عزیزم؟

چندهفته سونودادی؟

چند هفته هستی ؟؟ منم دقیقا اینجوری شدم  بتا تکرار نکردی ؟

اونجوری ک خودم حساب میکنم چارهفته و سه روز.با توجه ب تیتر بتامم همون چار و خورده ای ام.بتام دوشنبه نزدیک سه هزار بود.ولی چارشنبه افتادم ب خونریزی😔