2777
2789
عنوان

عروسی که جهیزیه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 64 پست

۱خب نامزدش که نیست فعلا دوست پسرشه که هنوز خواستگاری نیومدن بعدا که نانزد شدن از خود پسره کمک بگیره جلو خانواده شوهر یه کم وسیله برای جهاز بخره حتما با هم راحتن دیگه

وقتی پسره باهمین شرایطی که داره قبولش کرده دیگه لزومی ندارد انقد خودشو ناراحت کنه وتو تنگنا قرار بده فقط جاهایی که ضروریه پول خرج کنه

خدایا خیلی شکرت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره شهر ما رسم جهیزیه نداریم ولی اینجورم نیست دیگه هیچی نخرن الان به روز تر شده ولی اینا حتی تو ...

دختده خودتی؟ خیلی حساسی 

بزن ب در بی خیالی و ریلکسی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم شهر ما کلا رسم جهیزیه نیست ولی خانواده من خدایی اینجور نبودن تا حدی تهیه کردن 

بهش بگو برا خونه باباش یه پوشم خرید نکنه و بعد ازدواج اصلا خونه پدر و مادرش نره و تحویلشون نگیره بلکه آدم شن مخصوصا مادرش 

این خانواده ها نکبت پسر دوستن برا دختر بها نمیدن به دوستت بگو هیچی غیر همون میوه شیرینی و شربتو اینا بگیر بزار خانواده پسر از اول حقایق ببینن که پس فردا توقع جهاز سنگین نکنن الان جهاز برا مادرش بخر اونا میان می بینن می گن ما جهاز برا دخترتون نمی خریم چطور شما وسایل نو برا خونه خودت خریدی برا دخترت هم بخر اونا که خبر ندارن اخلاق خانوادش رو بگو اون ۸۰ تومن طلا رو بزار برای خودت جهاز بخر ببر خونه شوهرت نگن هیچی از خونه باباش نیاورد یا جهاز نبر بگو ما رسم داریم ۸۰ تومن طلا با خودم بجا جهاز میارم خونه شوهر

آفرین به دوست باجنمت واقعا افرین باوجود همچین خانواده ای وزندگی که داشته ی چیزی پس انداز داره بهش ب ...

اره بیچاره گناه داره دلداریش میدم ولی خب اخه اونم دختر چشم امیدش خانوادش که اونام هیچی من خودمو جاش میندازم واقعا سخته فکر کن خانوادت در حد میوه و شیرینی مجلس هم کمک نکنن

عزیزم کلا هزینه نکردن سراولی هم همینطور بودن 

اها ،متوجه شدم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
بنظر من اصلا توی خونه پدرش خرج نکنه،  وام ازدواج هم فقط یکبار میدن حتما دفعه اول گرفته

نه گفت نگرفتن اخه وام رفته پرسیده گفته سه ماه طول می کشه تا نوبتش بشه میگه ضامن داره اما پسره گفت عقد و عروسی باهم دیگه وقت نمیکنه وام بگیره

به نظرم پولشو براخودش خرج کنه.مثلا یکی دوتا وسایل خونه ی باباشو عوض کنه میگن وضعشون خوبه؟

نه وضع باباش بد نیست میگم معمولی فقط مادرش بی سلیقه اس وسایل قدیمی میگه حداقل یکم نو نوار کنه برای حفظ آبرو 

نه گفت نگرفتن اخه وام رفته پرسیده گفته سه ماه طول می کشه تا نوبتش بشه میگه ضامن داره اما پسره گفت عق ...

خب پس خیلی خوبه، از برکتش بعد از 3ماه پسره میتونه بگیره، ولی خب در کل اگر هم میخواد به پسره بگه عقد و عروسی رو باهم نگیریم من میخوام با وام جهاز بگیرم

اره بیچاره گناه داره دلداریش میدم ولی خب اخه اونم دختر چشم امیدش خانوادش که اونام هیچی من خودمو جاش ...

هی بابا بیخیال تنهاکسی که میتونه بهش کمک کنه خودشه بیخیال همچین خانواده ای 

امیدوارم زندگی جدیدش خوب باشه وحدافل همسر خوبی نصیبش بشه