2777
2789
عنوان

عروسی که جهیزیه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 64 پست
اتفاقا منم بهش گفتم گفت روم نمیشه 

اخه این ۸۰ تومن گفتم بخشیشم میره برای حلقه و کت و شلوار و خورده خرجا زیاد ازش چیزی نمی مونه تهش به قول خودش یه لباسشویی چیزی بکنه که هی نبره سنگین تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس خیلی خوبه، از برکتش بعد از 3ماه پسره میتونه بگیره، ولی خب در کل اگر هم میخواد به پسره بگه عقد ...

اخه اونم میشه دو هزینه برای خانواده پسر میخواد دوتا یکیش کنه خرجشون کمتر شه حالا دوستم میگه هیچکس نمیخواد دعوت کنه فقط خانوادش و من و یکی دیگه از دوستامون 

خدا رو شکر ما رسم جهیزیه نداشتیم

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
بگو یکم راحت باش با نامزدت.بگو به خانواده اش جیزی نگه.وقتی پسره قبول کرده مطمئنا کمک میکنه

خانوادش میگن مامانش تو بله برون میگه و تو دفتر مینویسه میگه بعدا نگن نگفتید مامانش بدجور رو مخه

واسه عقد نمیشه جشن نگیرن؟ فقط واسه عروسی جشن بگیرن

پسر شهر دیگه اس میگه سخته براشون چند بار بیان برن دوستم گفته کسیو دعوت نمیکنه واسه همین کلا هردو مجلس میخوان باهم بگیرن 

پسر شهر دیگه اس میگه سخته براشون چند بار بیان برن دوستم گفته کسیو دعوت نمیکنه واسه همین کلا هردو مجل ...

بگو نه وسیله بخر برا خونه پدرت، نه دغدغه جهاز رو داشته باش، از پولتم هرچی موند نگه دار واسه خودت، والا بخدا، اینهمه استرس و بدبختی آخرشم معلوم نیست زندگی خوب بشه یا نشه، والا منکه اصلا راضی نیستم از زندگیم 

۱خب نامزدش که نیست فعلا دوست پسرشه که هنوز خواستگاری نیومدن بعدا که نانزد شدن از خود پسره کمک بگیره ...

نه دوست پسرش نیست همدیگه رو دوست دارن ولی بینشون اونجور صمیمیتی نیست دوستم خیلی غرور داره از باباش پول نگرفته میاد از این میگیره صد سال 

وقتی پسره باهمین شرایطی که داره قبولش کرده دیگه لزومی ندارد انقد خودشو ناراحت کنه وتو تنگنا قرار بده ...

اره خودش حساسه وگرنه گفت پسره اصلا صحبتی در مورد شرایط مالی نکرده 

دختده خودتی؟ خیلی حساسی  بزن ب در بی خیالی و ریلکسی

نه گلم خدا نکنه. ما خودمونم رسم جهیزیه نداریم ولی خدایی پدرم چند تیکه برامون گرفت هدیه طلا هم داد تازه مراسم عقدم گرفت 

حالا اونا اگه اومدن خواستگاری و بله رو گرفتن که همچی رو دیدن اگه هم نیومدن از کجا می دونه حتما می پس ...

نه نیومدن فعلا اما پسر اصلا حرفی نزده دوستم همون اول شرایط به پسر گفته میترسه خانواده پسر ایراد بگیرن پسر گفته بابام سخت گیره البته شانس آورده پسر خواهر نداره