2777
2789

خانما من یه چندماهی مشه که گواهی ناممو گرفتم شوهرمم نیاز داره به ماشین خودش اصلا توانایی خرید یه ماشبن دیگرو میدونم که حالا حالا ها نداره من یه مقداری طلا دارم که میشه باهاش یه پراید معمولی گرفت بنظرتون عاقلانس کل طلاهامو بفروشم برای ماشین؟

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به این داره که ماشین چقدر بهت نیاز میشه . اگر سرکار میرین یا جایی که لازم هست مداوم برین بله منم بودم انجام میدادم.اما خانه نشین هستین و جای به خصوصی نمیرین که قضیبه فرق می‌کنه 

آره .....طلا به نظرم یه چیز اضافه و بیخوده به جاش از ماشین میتونی استفاده کنی و خوش بگذرونی

دقیقا بیشتر طلا هام توی جعبس استفاده ای نمیشه ولی به بعضیا میگم میگن طلا سرمایه توعه ماشین بخری از بین میره

بستگی به این داره که ماشین چقدر بهت نیاز میشه . اگر سرکار میرین یا جایی که لازم هست مداوم برین بله م ...

خونه دارم ولی خب اگه ماشین دار بشم میرم بیرون

دقیقا بیشتر طلا هام توی جعبس استفاده ای نمیشه ولی به بعضیا میگم میگن طلا سرمایه توعه ماشین بخری از ب ...

اینطور نیست ماشین هم بگیری سود میکنی 

مامانم طلاهاشو فروخت پراید رو ۴۰ تومن گرفت الان ۱۰۰ به بالا ارزش داره 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

اینطور نیست ماشین هم بگیری سود میکنی  مامانم طلاهاشو فروخت پراید رو ۴۰ تومن گرفت الان ۱۰۰ به ب ...

دقیقاااا آفرین طلا بره بالا ماشینم میره بالا ارزشش