2777
2789
داخلش

اگه داخل هست که باید بری دکتر معاینه ولی اگه داخل لبه هارو میگی که فرق داره ممکنه عفونت کرده باشی و بزنه زخم کنه

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=261869647]چرا زخم شده؟چطور فهمیدی؟علائمت چی بود؟[/QUOTE تو معاینه دکترم گفت

خب پس اونو فریز میکنن راحت

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
اخه تو پاپ اسمیر نوشته سلول ها مشکل دارن نمیدونم چکار کنم 

خواهرم و جاریم زخم داشتن دوتاشون هم فریز کردن خوب شدن

خب دکتر نگفت باید چیکار کنی

اخه تو پاپ اسمیر نوشته سلول ها مشکل دارن نمیدونم چکار کنم 

ببین باید دقیق بررسی شه باید بری پیش فوق تخصص آنکولوژی حتما. پاپ اسمیرتم ببر . باید نمونه برداری بشه تا درجه تغییر سلولی معلوم بشه. تا نوع درمان معلوم بشه.