اینکه بفهمین شوهرتون عاشق یه دختری از فامیلشون بوده و الان هردو ازدواج کردن چکار میکردین چه حسی داشتین ، اینکه بگه خودشو رقیب شوهر اون خانوم میدونه چه ریکشنی داشتید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با دختر دایش عاشق هم بودن اون دخترم ازدواج گرده از وقتی ما ازدواج کردیم باهاشون قط رابطه کرده توی این چهار سال حای اتفاقی هم ندیدمش فقط عکسشو دیدم اونم منو ندیده
To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
اول جررر واجرررش کن بعدم بگو منم فلانی رو دوست داشتم زنشو الان رقیب خودم میدونم هر مردی روهم تو فامیل دیدی بگو ماشاالله چه خوشتیپه دخترا مردم چه شانسی دارن یه کم که تحقیر بشه در دهنش بسته میشه
جالب اینه من گاهی به شوهرم میگم اگر با فلانی ازدواج میکردی زندگیت بهتر بود منم راحتتت زندگی میکردم ینی کارم احمقانه اس ؟؟ اونم میگه بس کن مثلا وانمود میکنه مهم نیس ولی باخنده میگه