2777
2789
عنوان

سرتون به زندگی خودتون باشه

180 بازدید | 23 پست

یه جا دیدم به دختر ۳۵,ساله گفت ترشیده 

منم از بس این حرفها رو شنیدم برخلاف میل خودم ازدواج کردم .واکه کسایی نبودن که از این القاب برای دخترای مجرد بالای ۳۰استفاده کنند حتما مجرد می‌ موندم 

واقا درک نمیکنم این دستع ادمایی ک ب دختری ک ازدواج نمیکنه میگن ترشیدع

حالا ی نفر پبدا شد تو رو گرفت 

تاج و تخت نداد بت ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب ما هم زیاد میگن ازدواج کنیم ولی ما سعی کردیم انتخاب الکی نکنیم

ولی درکت میکنم یکی از همکارام بخاطر اینکه خواهرکوچیکش خواستگار داشت به اولین خواستگاری ک اومد سریع جواب مثبت داده و اصلا دوستش نداره 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
شنونده باید عاقل باشه  می موندی و زندگیتو میکردی

عزیز فکر می کنی حرف شنیدن پیرت میکنه از زندگی سیرت می کنه اینا شعارررررررررر 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
شنونده باید عاقل باشه  می موندی و زندگیتو میکردی

اتفاقا همین کار رو میکردم اما هرجا میرفتم این حرفها رو می‌شنیدم .فکر میکردند موقعیت ازدواج ندارم !

واقا درک نمیکنم این دستع ادمایی ک ب دختری ک ازدواج نمیکنه میگن ترشیدع حالا ی نفر پبدا شد تو رو گرفت ...

👌👏👏👏👏

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

عزیزم این حرف اصلا خوب نیست

ولی ما ادما کلا خیلی نگرانیم مردم چی میگن کلا زندگیمون شده طبق سلیقه دیگران الان میکن ازدواج الان میکن درس الان میکن بچه کلا مردم وایی که اگه حرفا نبود هر کسی با عقل با راهنمایی که می‌شد نه با قضاوتش زندگی میکرد چقدر الان به جای داشتن آدمای افسرده آدمای شاد داشتیم الاهی که خوشبخترین باشی و از انتخابت راضی

من یه خواهرشوهر مجرد دارم، دیشب تو یه مهمونی لز من پرسیدن خواهرشوهرت خواستگار نداره؟!

من هنگ کردم! گفتم نمیدونم واقعا تاحالا چنین سوالی نپرسیدم که بدونم داره یا نه!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب هرکی میخواد زندگیش خوب باشه یه گوشش باید ذر باشه یکی دراوزه

نمی دونم چند سال تونه و یا تو چه خانواده و محیطی بزرگ شدین ولی این رو بدونید اینا همه شعار باور کنید آدم نا یک جایی توان داره از یک جا به بعد درجا می زنه 

باید دلخوشی باشه بودن دوربرم  که دارم میگم وقتی پای حرف هاشون می شینی آتیش می گیری 

من یه خواهرشوهر مجرد دارم، دیشب تو یه مهمونی لز من پرسیدن خواهرشوهرت خواستگار نداره؟! من هنگ کردم! ...

میگفتی مگه مهمه؟یا من ب خودم اجازه نمیدم از این سوالهای مسخره بپرسم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
میگفتی مگه مهمه؟یا من ب خودم اجازه نمیدم از این سوالهای مسخره بپرسم 

همینو گفتم ولی مودبانه تر

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مغزهای پوسیده

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...