2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم از بی کسی😭😭😭😭

280 بازدید | 22 پست

از یه طرف شوهرم که با کارا و رفتارش زندگی رو برام جهنم کرده و نه هوامو داره و نه احترام میذاره و محبت هم صفر...

از یه طرفم بابام که با اخلاق گندش همه رو از خودش رونده و تا میرم خوشون که لااقل ذره ای از بی اهمیتی ها و بی محبتی های شوهرم، با بودن کنار مامانم جبران شه ، با حرفای دل شکننده و تحقیر ها و بددهنی هاش به دلم زهر میکنه...

خیلی خستم.هیچکسی رو ندارم که مرحم دلم باشه...

هیچ پشتوانه ای ندارم..😭😭😭😭😭

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

خودت هوای خودتو داشته باش به خودت احترام بذار تا اونام بهت احترام بذارن. البته که پدرتو ببخش ایشون هرچی بلد بوده رو به اجرا گذاشته ببخشی خیلی چیزا حذف میشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی تو این دنیا برای بعضی ها سخت میگذره 

یکی از اون بعضیا منم...

نه در غربت دلم شاد و نه روحی در وطن دارم

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
خودت هوای خودتو داشته باش به خودت احترام بذار تا اونام بهت احترام بذارن. البته که پدرتو ببخش ایشون ه ...

تا کی اخه.وقتی خودت حالتو خوب کنی و یکی بیاد تررر بزنه وسطش چه فایده

همه رو دعوت کن قرص برنج بدن بخوره فإن گفتم حالت عوض شه😂😛

یهه زنه کل خواهر شوهرا مادرشوهر و پدذشوهر و برادرشوهرا و جاری و شوهرشو دعوت میکنه غذا میپزه سم میریزه و درو قفل میکنه همشون مرده بودن

من یک مهندس علاقمند به پزشکی هستم

رفتارش تکراریه؟ 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چرا خب

منم خودم الان درگیر بیماری نادری شدم به درمان جواب ندادم بهم سخت میگذره

دیگه شانس نداشتیم

خدا را شکر کن سلامتی داری

از کسی توقع نداشته باش

میتونی با روانشناس هم صحبت کنی

من نمی دونم چرا بعضی ها سختی میکشن

ولی آدمهای ظالم و ستمگر هیچ مشکلی ندارن

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد

حالتو خوب کنی منظورم این نیست با زجر خودتو ببری بیرون حالتو خوب کنیا. منظورم پیدا کردن اقتدار درونی، کار کردن رو عزت نفسه. دیگه کسی نمی مونه که بخواد حالتو خراب کنه. رو اقتدار و انرژی جذابیت درونیت کار کن. 

یه روزایی کلی تلاش می کردم با خانواده ام خوش بگذرونم قدرمو نمی دونستن. بهتان و تهمت بهم می زدن. الان ازم تشکر می کنن کاش باور کنی چی می گم

منم خودم الان درگیر بیماری نادری شدم به درمان جواب ندادم بهم سخت میگذره دیگه شانس نداشتیم خدا را ش ...

انشاءالله به زودی سلامتیتو به دست بیاری عزیزم...

دقیقا همینجوره...

خیلی سعی میکنم حالم خوب باشه ولی نمیشه...

فک کن صبح از خواب بلند شی و با ذوق و شوق خوشحالی به همسرت سلام صبح بخیر بگی و کلی انرژی داشته باشی، ولی اون بدون دلیل اصلا جواب سلامتم نده و کز کنه یه گوشه و طلبکارانه باهات حرف بزنه و اصلا نگاتم نکنه