2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم از بی کسی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 22 پست
حالتو خوب کنی منظورم این نیست با زجر خودتو ببری بیرون حالتو خوب کنیا. منظورم پیدا کردن اقتدار درونی، ...

خب چجوری این اقتدار و عزت نفس و انرژی درونی رو بدست بیارم؟!

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
رفتار کی تکراریه؟

کسی که میاد عذر می خوام گند می زنه به اعصابت. 

مثل همیشه بد دهنی می کنه. 

یا قهر می کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که میاد عذر می خوام گند می زنه به اعصابت.  مثل همیشه بد دهنی می کنه.  یا قهر می کنه

اره عزیزم.تا میام حالم خوب باشه با رفتارش حالمو بد میکنن

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
خب چجوری این اقتدار و عزت نفس و انرژی درونی رو بدست بیارم؟!

انرژی جذابیت درونی و اقتدار تقریبا یه مبحثن. 

با بحث نکردن. عصبانی شدی حرف نزن درست خشمتو خالی کن. 

کم حرف زدن. این خیییییلی مهمه. مثل روزه سکوت فکر کن بهش فقط در حد حرفای ضروری

نوشخوار فکری نداشتن. 

خوراکی هوسی نخوردن. 

خرید هوسی نکردن. 

خیالبافی الکی نکردن. 

فیلم چرت ندیدن. 

تو نت علاف نگشتن. 

این کارا باعث میشه انرژیت کم نشه. Ok? 

ورزش کردن این بی نهایت موثره

مدیتیشن کردن

با خدا رازو نیاز کردن

کارای واجبو با دقت انجام دادن( حالا واسه یکی درس خوندنه واسه یکی تمیزکاری خونس واسه یکی سر زدن به مادره) 

هر روز برنامه روز رو انجام دادن. 

هر شب چک کردن این که کجا چی گفتم چقدر خوردم. 

این کارا باعث افزایش انرژی جذابیت درونی می شن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اره عزیزم.تا میام حالم خوب باشه با رفتارش حالمو بد میکنن

این تو مبحث سایه ها ممکنه باشه. سایه شخصیت منظورمه. مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه. وقتی چند روز رو انرژی جذابیت درونیت کار کردی دنبال مبحث سایه بگرد تو نت هست کتابم هست کتابای دبی فورد خیلی کمک کننده ان. چطوری سایه های خودمو ببینم و بپذیرم؟ 

اگه میتونی سر کار برو خیلی به آدم کمک میکنه 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

برای افزایش عزت نفس و اعتماد بنفس سرچ کن هم کتاب هست هم دوره. اینکه باید ببینی واقعا چقدر چیزی هستی که خودت می خوای باشی.