2777
2789
عنوان

ترس از سقط

751 بازدید | 8 پست

سلام 

سابقه ی دوتا سقط دارم اخرای ماه سه بارداری هستم یک ساعت پیش مجبور شدم ی کتری بزرگ پر آب رو بردارم

زیر دلم درد میکنه الان همش استرس دارم

شیافم گذاشتم

اگه خدایی نکرده قرار بود چیزی بشه تا الان شده بود؟

منم مث شمام وسابقه ی سقط دارم دوتا

والان باردارم وکلی استرس عزیزم شما ک شرایطتت خاص تره چرا مواظب نیسی و چرا برداشتی 

اشکال نداره استراحتت بیشترکن این یکی دوروز

گاهی ب علت کشش های یهویی باعث حس درد میشه وهمینجور بزرگ شدن لگن ورحم ک دکتر گف دردی ک بااستراحت ودرازکشیدنخوب بشه اشکال نداره 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعام کنید خیلی نگرانم 

یکشنبه فهمیدم باردارم 8 ساله منتظرم 3بار سقط خودبخود داشتم قلب تشکیل نمیشه تو 7 هفته می‌افتادم خون ریزی

الان از آخرین سقطم 3 سال میگذره جلوگیری نمیکردم فکر نمیکردم طبیعی بارداربشم تنبلی تخمدان دارم پلی کستیکم 

دفعه های قبلیم به زور قرص کلومیفن و متفورمین و لتروزول باردار شدم 

من تازه این ماه میخاستم وقت بگیرم از دکتر رزاقی یا عارفی علت سقط های قبلیم معلوم بشه الان اینجوری شد گیج گیجم 

دعا کن دیگه سقط نکنم دیگه طاقت یه سقط دیگه ندارم میمیرم و زنده میشم هر دفعه 

دعا کن این بار قلبش تشکیل بشه و بمونه واسم وطعم مادر شدن رو بچشم🥺

امروز مرکز سقط مکرر ابن سینا رفتم دکتر اونجا سونو کرد ساک بود خیلی ریز و کوچیک بزور با سونوگرافی واژینال پیداش کرد گفت 4 هفته س بهم آسپرین و شیاف پروژسترون و انوکسوپارین دور ناف داد بهم گفت اگه اینم سقط بشه باید جنین اهدایی بگیرم 😭😭😭

من جنین اهدایی نمیخام بچه خودم رو میخام 😭😭😭

مطمئنم این دفعه هم سقط بشه زندگیم از هم میپاشه 

تو رو خدا اسمم یادتون نره فکر کنید خواهر خودتونم 🥺

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

دعام کنید خیلی نگرانم  یکشنبه فهمیدم باردارم 8 ساله منتظرم 3بار سقط خودبخود داشتم قلب تشکی ...

توکل ب خدا کن من دوتا سقط داشتم باشرایط شما ک مشخص شد از انعقاد خونم هس‌ وخونم مشکل داشت بهم انوکسان دورنافی دادن و همین اسپرین وشیاف واینا

بازم خدا هرچی بخواد عزیزم استرس بدترین چیزه استرس رو دور کن ازخودت وتوکل بخدا کن روزی ۲۰۰تا قول هوالله بخون واس سلامتی بچت 

ان شاالله ک اینبار خدا لطف کرده و نظرکرده بهت توکل ب خودش عزیزم

هرچی خدا بخواد

خدا داده خودشم نگهدارشه مطمعن باش

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
توکل ب خدا کن من دوتا سقط داشتم باشرایط شما ک مشخص شد از انعقاد خونم هس‌ وخونم مشکل داشت بهم انوکسان ...

باشه چشم

آخه دفعه های قبل هم که باردارشدم وسقط شد 

انوکسوپارین و آسپرین خوردم ولی باز قلب تشکیل نشد 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

میدوبودنم تایپک زوده ولی چکار کردی بارداریت موفق بود ؟

نه سقط شد