2777
2789
عنوان

مامانم دیشب این پیامو دیده تو گوشیم🚶🏿‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4818 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییییییییییییییی

😂😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
میشه پونزده، کلاس نهمه پس مشخصاً نیمه اولیه  بنظر میاد چند ساله حساب سنارو نکردی

بین حالا که اکانت خودش نیست ولی کسی که الان ۱۵ سالش باشه کلاس نهم نمیشه و اینکه اگه هم یکی کلاس نهم باشه دلیل بر این نمیشه که ۱۵ سالش باشه چون ممکنه تحدید آورده باشه یا جهشی خونده باشه و سنش کمتر و بیشتر باشه پس معمولا از روی اینکه کلاس چندمه سن رو حساب نمیکنن چون دقیق نیست متولد ۸۷ هم لکه نیمه دوم باشه میشه ۱۳ سالش و اگه نیمه اول باشه میشه ۱۴ سالش هیچ جوره حساب کنی ۱۵ نمیشه  

مشخصه کم‌ سنی

حالا چی سیوش کرده بودی؟ 😂😂😂

نمیتونی بگی دوستت بوده؟

نمیخوام نصحیت کنم و ... این سن سنیه که خیلی کارای جاهلانه آدم انجام میده قشنگ یکی دو سال دیگه میگی وای چرا من اینقد احمق بودم یکی دوسال نه دوماه دیگه اصلا😂

درسته این سنیه که خیلی وقتا تحت تاثیر هیجان و احساسات و ... هستن نوجوونا

ولی دلیل نمیشه صدمات احساسی که تو این سن می بینید یادتون بره پس بهتره درگیر چنین چیزایی نشید

تصور کن یه بچه ای مثلا به یه سگ سنگ زده سگه دنبالش کرده و گازش گرفته

این بچه تا مدت طولانی فوبیا سگ پیدا میکنه با اینکه میدونه اشتباه کردم بچه بودم نادان بودم سنگ زدم آیا این باعث میشه صدمه روانی که دیده جبران شه ؟

نمیدونم منظورم میفهمی یا نه

ولی این بطور کلی عقاید من بود

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌