2777
2789
عنوان

خدارو شکر میکنم که به حرف دکترا گوش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 107 پست
امام رضا خیلی خیلی خیییییلی مهربونه فراتر از حد تصور ما.خواهر زاده منم از دوطبقه ساختمون افتاد جمجمش ...

عزیزم خدا حفظش کنه ، خب بیا خودت اینارو میگی ، بازم شک داری به عظمت خدا ، من پسرم تو شکمم خییلی کم تکون میخورد ، خودمم میگفتم حتما مریضه ، باورت نمیشه میرفتم سونو یا اکو قلب ، یا گریه میکردم خدا شاهده انقدررر تکون میخورد اصلا دلم نمیومد اسم سقطو بیارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه سقط که زیاد،من واقعا نتوسنتم  ، بچه ی شش ماههرو سقط کنم ، دیگه توکل بخدا ولی خیییییلی ...

منم دخترم دیر زبون باز کرد خیلی غصه میخوردم و گریه میکردم و با غصه شیر بهش میدادم الآن خیلی زودرنج و لجبازه مامانم میگه بیا اینم آخرو عاقبت اون شیریه که بهش میدادی

پسرم من یکم هست ،نمیدونم بخدا چکارش کنم 

ما ک فعلا داریم  باهاش راه میاییم فقط

از وقتیم لز شیر گرفتم بدتر شده

امشب سر اینکه همسرم گفت نکن یک اشکای میریخت

همشم میومد جام میگفت دیدی

یعنی دیدی دعوام کرد

منم این وسط مونده بودم چیکار کنم  پشتیشو میکردم حرمت باباش میرفت 

جیزیم‌نمیگفتم بدتر عصبی میشد و داد میزد دیدی

اخر با جارو دستی حواسشو پرت کردم

منم دخترم دیر زبون باز کرد خیلی غصه میخوردم و گریه میکردم و با غصه شیر بهش میدادم الآن خیلی زودرنج و ...

واقعا همینه ، من که روانی بودم بخدا ، دور از جون شما فرض کن ممکنه هر لحظه تو شکمت بمیره ، اینم میگم فقط گریه میکردم انقدرر تکون میخورد فکر کنم بگه من زندم ، الان سر هر چی انقدررر گریه میکنه بخدا روانی میشم 

تعداد مرگ نوزاد رو با تعداد سقط جنین مقایسه کنید .بارها شده مستندهایی پخش شده که سالی یک میلیون جنین ...

اره باید تشخیص ها دقیقتر بشه بااحتمال بالا بگن جنین ناسالمه نه اینکه بیخیال غربالگری بشن 

به دنیا اومدن یه بچه ناسالم خیلییی دردناکه هم برا خانوادش هم برا جامعه 

ما ک فعلا داریم  باهاش راه میاییم فقط از وقتیم لز شیر گرفتم بدتر شده امشب سر اینکه همسرم گفت ...

عزیزم خدا حفظش کنه ، والا منم تا اونجایی که بتونم انجام میدم ، ولی خودمم همینجور شدم بخدا 

واقعا همینه ، من که روانی بودم بخدا ، دور از جون شما فرض کن ممکنه هر لحظه تو شکمت بمیره ، اینم میگم ...

سعی کن از لحاظ تغذیه بهش برسی که کمبود آهن و ویتامین و... نداشته باشه تجربه ثابت کرده بچه هایی هم که ضعیفن خیلی گریه میکنن و بهونه گیر میشن

برات دعا میکنم ارامشتو زودتر بدست بیاری ک انشالله چیزی نیست هم جوار امام رضام لایق باشم فردا رفتنی ...

وای ممنونم اگ بدونی چقد این چندروزه دلتنگ امام رضام

همیشه پاییز زمستون میومدم مشهد امسال استراحتم

خودش تورو برام فرستاد۔ممنونم ازت مهربونم برام دعای ویژه کن حاجت روا بشی خانم💙❤💙😢🙏🙏

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
غربالگری ثابت شدس که از هر ۱۰۰ تشخیص سقط ۸۰ تاش اشتباه بوده .

این انار کجاس و کی گفته و کلا چطور فهمیدن ؟

ببینید الان میخوان غربالگری ها رو به هزار دلیل شاید غیر علمی و عقلانی و مادی بردارن و بعد کسی هم هیچ اعتراضی نکنه این امار هم اگه از جایی شنیدن احتنالا اشتباهه