2777
2789
عنوان

خدارو شکر میکنم که به حرف دکترا گوش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 107 پست
فقط یچیز میگم ، توکلت به بالایی باشه ، 

من خودم بشدت ادم معتقدیم

ولی دلم اروم‌نمیگرفت 

رفتم میش یک دکتر گفت امینیو سنتز

ولی سه درصد خطا داره 

هفته ۲۴ بودم گفت سن جنین بالاست احتمال پارگی کیسه اب و سقط زیاده باید همسرتون رضایت بده

اومدم خونه

همسرم آدنیه ک عتقادات خاص خودشو داره و لب مرزه گاهی

گفتم امضات لازمه

گفت اونی ک بعد این همه دوندگی  و تو لحطه نا انیدی و ول کردن دوا و دکتر دادا خودشم حافظشه بشین سرجات دیگه هم حق دکتر رفتن نداری 

من بر فرض امصا هم زدم خدا بخود نشون نده میره جز اون سه درصد خطا 

تو دلم گفنم این همه دم از خدا زدی تو کجا این لب مرزی کجا

رفتم حرم و برگشتم خونه گفتم هر چی دادی دمت گرم

و خداروشکر ب قول شما الان خونه رو میزاره رو سرش 

من متاسفانه اعتقادی ندارم بهشون ، بچه اییی که کلا امیدی ندارن بهش سالم سالم باشه 

درسته عزیزم چون شما مادری و اونا عریبه ان طبق علم میگن اما تو پزشکی برخلاف ریاضی همیشه ۲ ۲تا ۴ نمیشه 😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا سیاست خوبی بوده از این به بعد خطرناک میشه که بچه ها سندرم داون ...پر میشن تو جامعه الان سیاست ...

کشتن جنین بی گناه و سالم سیاست خوبیه؟ میدونی چقدر پدرو مادری هستن که چشم انتظار یه کودکن که با سیاست خوب شما چشمشون خشک میشه میدونی چندتا زن جوون هستن که با سیاست خوب شما و سقط جنین سالم مشکلات بدنی پیدا میکنن میدونی به چه گناهی با سیاست خوب شما کشته میشن؟

منم دارم شبا خواب میبینم رفتم سونو دکتره میگ اره کلیش نیست کلا خاب و خوراک ندارم

میفهمم چی مبگی 

ولی از تجربه من استفاده کن و حرص نخور لطفا 

هر چند ک نمیشه 

الان پسرم عصبیه همیشه میگم نتیجه اون حرص خو دنامه

با اینکه بشدت رفتارمون تو خونه باهاش ملایمه

من خودم بشدت ادم معتقدیم ولی دلم اروم‌نمیگرفت  رفتم میش یک دکتر گفت امینیو سنتز ولی سه درصد ...

تورو خدا استرس نداشته باش ، بخدا بچم الان همچیش اوکی ، ولی انقددررر کم تحمل و گریه میکنه ، من اسم پسرم محمد جواد قربون امام رضا برم ، شما هم نذر کن ، مطمئنم بچتم سالم سالمه 

[QUOTE=261817161]والا تا جایی که ما یاد داریم و خانواده ها میگن اکثر خانما پنج تا هفت تا هشت تا شکم ...

تعداد مرگ نوزاد رو با تعداد سقط جنین مقایسه کنید .بارها شده مستندهایی پخش شده که سالی یک میلیون جنین سالم بیگناه توی ایران به خاطر تشخیص اشتباه سقط میشن 

میفهمم چی مبگی  ولی از تجربه من استفاده کن و حرص نخور لطفا  هر چند ک نمیشه  الان پ ...

اره دوران جنینی خیلی تاثیر گذاره

امیدوارم سونو بعدیم بگن همه چی خوبه اروم شم بچمم اروم شه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
تعداد مرگ نوزاد رو با تعداد سقط جنین مقایسه کنید .بارها شده مستندهایی پخش شده که سالی یک میلیون جنین ...

تشخیص اشتباه زیاده ، همین الانم با این همه آزمایش  و سونو بچه ی سندروم دان و ناقص بدنیا میان ، باورت میشه همسایه خالهی همسرم تا هفت ماهگی نفهمیده بودن دوقلو 

تورو خدا استرس نداشته باش ، بخدا بچم الان همچیش اوکی ، ولی انقددررر کم تحمل و گریه میکنه ، من اسم پس ...

امام رضا خیلی خیلی خیییییلی مهربونه فراتر از حد تصور ما.خواهر زاده منم از دوطبقه ساختمون افتاد جمجمش ترکید تمام دکترا قطع امید کردن وای روزگار سختی بود الآنم که مینویسم مو به تنم سیخ شده و اشک تو چشمام جمع شده.دکتر جلوی چشم خواهرم گفته بود بزارید یه گوشه راحت تموم کنه فققققط خداو امام رضا نخواستن نشد

اره دوران جنینی خیلی تاثیر گذاره امیدوارم سونو بعدیم بگن همه چی خوبه اروم شم بچمم اروم شه

برات دعا میکنم ارامشتو زودتر بدست بیاری ک انشالله چیزی نیست

هم جوار امام رضام

لایق باشم فردا رفتنی یادت میکنم

کشتن جنین بی گناه و سالم سیاست خوبیه؟ میدونی چقدر پدرو مادری هستن که چشم انتظار یه کودکن که با سیاست ...

اگه اون بچه مثلا سندرم داون باشه چی ؟

چقدر زجر میکشن 

خدا به ادما عقل داد که عالم بشن جرا فک میکنید علم ضد دینه 

وقتی میشه یه بچه که احتمال مریض بودنش هست به دنیا نیاد چرا نباید اینکارو گرد

عربالگری های دوران بارداری و قبل بارداری بهترین کاری بودکه تو این چند سال انجام میشد واتفاقا خیلی کارا عاقلانه و صد درصد خداپسندانه ای بوده خدا هیجوقت مخالف منطق نیست که متاسفانه اینم دارن از مردم میگیرن 

حرف حرف آمار و جامعه اس نه اطرافیان و تجربیات 

برای یک نفر پیش میاد به قول این خانم میشه جز ۵ درصد ولی ممکنه برای یکی بشه اون ۹۵ درصد که خیللی دردناکتره از سقط براش میشه

من نظر شما و بقیه رو نمیتونم عوض کنم موفق باشید 😘