2777
2789
عنوان

سیاست های زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 75 پست
عجببب این همه تغییر عجیب نیس؟؟؟ شاید دعا گرفته😂

شدیداااااا تو این کارا هم تبحر داره 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هرکس هرچی خودش بلد بوده انتقال میداده،نباید سخت گرفت

منظورم تو مدارسه .. بیشتر اموزشا رو یادمون نیس و بکارمونم نیومد 

❣ ‏کاش قبل از نظردادن درباره هر موضوعی اول به گذشته خودتون یه نگاهی بکنین 😉💋
حس میکنم اینطوری ادم خیلی نچسب میشه

اره از نظر بقیه اینجورم شاید. اخه فازم نمیخونه. من منطقیم و علمی. نمیتونم درباره مدل پرده وظرف و لباس حرف بزنم. بنظرم چیزی به ادم اضافه نمیکنه. 

من همین یه دونه ام!
شدیداااااا تو این کارا هم تبحر داره 

والا از ادمیزاد بعید نیس منم یه زندایی داشتم دایممو با طلسم و جادو تو مشتش گرفته بود خدا رو شکر جدا شدن رفت

خدایی خانمایی ک خیلی مرموزن رمز موفقیتشون چیه 

من ‌کلا وقتی با کسی صحبت میکنم تا ب خودم میام میینم کل زندگیمو ریختم رو دایره 

حتی جاهایی ک اولین باره میرم 

کلافه شدم از این رفتار خودم 

اینک دیگ اسمش سیاست نیس دوروییه😑

اره و اینکه یکم بی ربطه باهاش مشکل داری ولی تو روش بد نباشی! کیو گول بزنی خودتو؟!!!

خدایی خانمایی ک خیلی مرموزن رمز موفقیتشون چیه  من ‌کلا وقتی با کسی صحبت میکنم تا ب خودم میام م ...

چون هنوز چوبشو نخوردی. منم اوایل همین بودم ولی تو خونواده‌ای افتادم همشون سیاستمدار. حتی سیاست خوب رفتار کردنو دارن. پیش عروس از هیچکدوم از عروسای فامیل بد نمیگن خوبشونو میگن که رقابت ایجاد کنن😂 

ما هم عروسای اقوام شوهر دورهمی گذاشتیم با هم صمیمی تریم 

اره و اینکه یکم بی ربطه باهاش مشکل داری ولی تو روش بد نباشی! کیو گول بزنی خودتو؟!!!

من اصلا نمیتونم اینطوری باشماگه از کسی خوشم نیاد کاملا تو صورتم مشخص میشه😂

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚