2777
2789
عنوان

سیاست های زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 75 پست
من اصلا نمیتونم اینطوری باشماگه از کسی خوشم نیاد کاملا تو صورتم مشخص میشه😂

وای منم ازین لحاظ ضعف دارم از یکی بدم بیاد الکی هم نمیتونم باهاش اوکی شم :(

❣ ‏کاش قبل از نظردادن درباره هر موضوعی اول به گذشته خودتون یه نگاهی بکنین 😉💋
چون هنوز چوبشو نخوردی. منم اوایل همین بودم ولی تو خونواده‌ای افتادم همشون سیاستمدار. حتی سیاست خوب ر ...

من و جاریمم همینیم😅

اوایل مادرشوهرم خوب اونو پیش من زیاد میگفت و خوب منو پیش اون تا رقابت ایجاد کنه 

حالا من و جاریم دوست شدیم دیگ برام اهمیتی نداره حرفاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم سیاست یاد بدین من شوهرم وقتی با خانوادش جمعیم اگه یه خرجی باشه زود میفته جلو بقیه هم میگن حساب میکنیم بعدا ولی کلا یادشون میره چیزی بگم بد تر انگار لج میکنه 

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
من و جاریمم همینیم😅 اوایل مادرشوهرم خوب اونو پیش من زیاد میگفت و خوب منو پیش اون تا رقابت ایجاد کن ...

من و عروسای جدید خیلی اوکییم. اونا اوایل میومدن درمورد خونواده ی شوهرشون میگفتن من از هرکی میگفتم ولی از مادرشوهرم نه. الان همشون میگن مادرشوهرمون خووووبه فقط فلانی رو مخه 😂😂 

ولی خودشونم میگن تو اینا فقط مادرشوهر توعه که خوبه بقزشون کرم درون دارن 

به منم سیاست یاد بدین من شوهرم وقتی با خانوادش جمعیم اگه یه خرجی باشه زود میفته جلو بقیه هم میگن حسا ...

ازین سادگی بیشتر اقایون دارن. شوهر من باز مسئول بار بببر و بیار خونواده و اقوامشه. خیلیاشونم اونو به چشم اژانس میبینن تو خونه برادرشوهرامم باشن فقط از شوهر من توقع دارن.

بنظرم اینجوری عادتشون داده باید یاد بگیره نذاره بقیه ازش سواری بگیرن

هر وقت خاس پاشه ی نیشگون بگیر میشینه سر جاش ...بعدی 🤣

بعد میگه چرا نیشگون میگیری😂یا یواشکی یه چیزی بخوای بهش بگی بلند میگه چیی؟منم میگم اگه میخواستم همه بفهمن خوب بلند میگفتن دیگه😭

ازین سادگی بیشتر اقایون دارن. شوهر من باز مسئول بار بببر و بیار خونواده و اقوامشه. خیلیاشونم اونو به ...

بده دیگه اینجوری، حالا خیلی روش کار کردم بهتر شده ولی بعضی وقتا باز جو گیر میشه نامزد که بودیم تا می رفتیم بیرون زنگ میزدن

مرغ بخر دو دیقه بعد ماهی بخر فلان بخر بعد بهش گفتم مگه ما خرج نداریم زندگی نداریم دو روز دیگه بخوابم عروسی بگیریم هزار تومن کمک مون نمیکنن همونم شد 

بده دیگه اینجوری، حالا خیلی روش کار کردم بهتر شده ولی بعضی وقتا باز جو گیر میشه نامزد که بودیم تا می ...

عین بچه میمونن اول باید اینا رو تربیت کنیم بعد عروسی کنیم😂