2777
2789

دو ساله هست تو این مدت اصلا هیچکاری نکردم فقط بچمو بزرگ کردم ومراقبش بودم و دست تنهام بودم مادرمم کمکم نمیکرد حالا هیچ هنر ندارم از طرفیموندم بچه رو چیکار کنم دلم براش میسوزه تا حالا از خودم جداش نکردم... دلم میخواد برم خیاطی آرایشگری چیزی یاد بگیرم بخدا افسردگی گرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی پس نرو یا جایی برو که مجازی باشه

آخه دلم بدجوری تو خونه میگیره خونه برام مثل زندون شده شوهرمم از صبح تا شب سرکاره شب میاد خسته و کوفته میخوابه منم غمگین و افسرده تا صبح با گوشی ور میرم

خب با عذاب وجدان که بهت نمیچسبه. 

نمیدونم میگم تا عید هیچکاری نکنم بعد عید دوسال و نیم که شد یکم بزرگتر شد هوام گرم میشه بعد ببرمش خودمم برم سرکار و اینور اونور هنری یاد بگیرم

نمیدونم میگم تا عید هیچکاری نکنم بعد عید دوسال و نیم که شد یکم بزرگتر شد هوام گرم میشه بعد ببرمش خود ...

اول باید انقد بزرگ شه که من رو بشناسه. حق خودشو بشناسه. بلد باشه خوب حرف بزنه که از همه چی برات بگه. وقتی انقد گیر بدی به اوضاع، برات بیشتر سخت میشه

من همین یه دونه ام!