2777
2789
عنوان

چندش ترین کاری که از اطرافیان یا مهموناتون دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 37345 بازدید | 384 پست
یه جا رفتم کوفتم بهم ندادن از تشنگی داشتم میمردم هوا هم گرررررم رفتم پای ظرفشویی آب کوفت کنم یه ش ور ...

وااای خداااا😫😫😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همین الان دیدم مامان بزرگم مرغارو ریخت تو سینک شستتت😭😭ینی همرووو ریخت کف سینککککک کل وجودم داره ا ...

منم دیدم بعضیا تو سینک سبزی میشورن

وااای خیلی چندشه 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رفتیم یجا طرف آش دوغ پخت ک منم هلاکشم اش هاشون حرف ندارن  .دخترش اومد ته مونده برنج پسرشو ک ...

اههههه....

لنتی 😬

پس کجابایدمیشست 

سبد یا لگن میذاشت تو سینک

از دید من چندشه  چند تا دست بچه غذا رو چنگمال کنه خیلی وحشتناکه😫😫

اهان من نفهمیدم بچه ها دستمالی اش کردن اگر اینجوریه بله چندشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
منم دیدم بعضیا تو سینک سبزی میشورن وااای خیلی چندشه 

امروز مجبورم خونشون بمونم

هنوز به هیچی لب نزدم فقط دلم میخاد زود برم خونمون

حالا میگم پیره نمیتونه اینا ولی بعضیا جوونن و اینکارارو میکنن

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

امروز مجبورم خونشون بمونم هنوز به هیچی لب نزدم فقط دلم میخاد زود برم خونمون حالا میگم پیره نمیتونه ...

واقعا بعضیا خیلی کاراشون کثیف کاریه

خونه یکی از اشناهابودم دیدم زیرشلواری پدرپیرشو کردن دستگیره😫😫

فکرشو کن...آخه لعنتی مگه دستمالای اشپزخونه چقدر قیمت داره که زیرشلواریتونو میکنید دستگیره🤮

جالبه ادعای وسواسی دارن

ینی شما تفاله گیر چای نمیذارید تو سینک؟ پس چای رو کجا خالی میکنید؟؟ 😐

من یه تفاله گیر استیلی اندازه پیاله که اکثرا همه دارن استفاده میکنم،نه یه سبد بزرگ اندازه لگن سینک 

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
واقعا بعضیا خیلی کاراشون کثیف کاریه خونه یکی از اشناهابودم دیدم زیرشلواری پدرپیرشو کردن دستگیره😫😫 ...

من زیرشلواریو دستگیره نمیکنم ولی بعضی از تیشرت ها یا شلوارارو دستمال میکنم😬😅بعضیاشون جنسشون خوبه برای تمیز کردن و خشک کردن

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من زیرشلواریو دستگیره نمیکنم ولی بعضی از تیشرت ها یا شلوارارو دستمال میکنم😬😅بعضیاشون جنسشون خوبه ب ...

حالا تیشرت یکم قابل قبوله اونم بشرطی که واسه تمیز کردن سرامیک و ...استفاده شه نه ب عنوان دستمال اشپزخونه

@yekta_96  

عزیزم تو تاپیک قلیون واسم پیام محبت امیز گذاشته بودی خواستم بگم نظر لطفته خانومی❤️❤️❤️

صدای ملچ ملوچ کردن موقع غذا و هورت کشیدن چایی 😏😏😏😏

واقعا رو مخه😫