2777
2789
عنوان

برای زردی نوزاد ۵ روزام مهتابی اوردم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4277 بازدید | 42 پست
زردیش ۱۰  کاسنی میخورم بردمش متخصص قطره داد

عزیزم ده که دستگاه نیخوا د 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من شنيدم اگه هريك ساعت بچه رو شير بدي زود خوب ميشه 

دقیقاااا خودت هم یکسر مایعات بخور بچه رو زود به زود حتی اگه میل نداره مدام شیر بده بهت قول میدم سریع خوب میشه یکسر ادرار داشته باشه بچه 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهتابی اون نور ک دستگاه میده نیست

این نورم برای چشم‌هاش ضرر داره 

من دوتا بچه‌ام زردی داشتن فقط خودت گرمی زیاد نخور هیچی هم ب بچه نده جز همون قطره

اگه بشتر شد دستگاه از بیرو کرایه کن با چشم بند مخصوص زودی خوب بشه

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

ببر فقط بیمارستان نزدیک بود دخترم زیر دستگاه کباب بشه😭

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 
قطره بیلی ناستر میدم دکتر نوشته

لیمو شیرین هم خودت بخور و یه کوچولو شیرخشت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

زردی رو جدی بگیرید زردی اگه کنترل نشه ب شنوایی و کلیه و کبد اسیب میزنه حتی باعث اوتیسم میشه

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️