2777
2789
عنوان

برای زردی نوزاد ۵ روزام مهتابی اوردم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4272 بازدید | 42 پست
مرتب شیر خودمو میدم مدفوعش زردد

ببین مدفوع زیاد باعث کم شدن زردی نمیشه ها، زردی فقط از طریق ادرار دفع میشه برای همین میگم هرچی بیشتر شیر بخوره بیشتر ادرار میکنه و زردیش زودتر خب میشه ان شالله

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن دستگاه رنگ نوزاد تیره میکنه

گوش نده فردا دوباره ببر ازمایش اگه بالا بود دستگاه بگیر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
زردی رو جدی بگیرید زردی اگه کنترل نشه ب شنوایی و کلیه و کبد اسیب میزنه حتی باعث اوتیسم میشه

نی نیمون دارو داره مصرف میکنه گلم 

تو دل مادرشو خالی نکنین 

بیچاره از استرس شیرش کم میشه 

متاسفانه منم موقع زردی بچم از بس استرس بهم وارد کردن شیرم کم شد 

شیر مادر بهترین درمان درکنار دارو برای نوزاد

نی نیمون دارو داره مصرف میکنه گلم  تو دل مادرشو خالی نکنین  بیچاره از استرس شیرش کم میشه ...

من گفتم جدی بگیر عزیزم،استرس نداره ک بچه ایشون ۱۰درجه است زیاد نیست 

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
میگن دستگاه رنگ نوزاد تیره میکنه 

اگه ژنتیکی سفید باشه با هیچی تیره نمیشه 

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
از كجا حجامت كردن ؟ چقدر طول كشيد بهتر بشه؟

پشت گوش همون لحظه زردی کم میشه 

دختر من زردیش خیلی بالا بود از همه بچه ها بعداز دوسه روز نشون میده دختر من تو همون بیمارستان زمانی که بدنیا اومد زری داشت وقتی اوردیمش خونه صورتش شروع کرد دونه بیرون ریخت و همینجور داشت زیاد میشد ومیومد تو سینه وایناش شب عاشورا هم بود خداخیرش بده آقایی که اینکارا میکرد زنگش زدم گفت اشکالی ندارد بیارش بردم حجامت که انجام داد دونه ها از بین رفت ولی چون زردی خیلی بالا بود کامل تموم نشد ولی زیادم نمیشد بعداز چند روز یه بار دیگه بردمش

ولی خواهرم و یکی از فامیلامون با همون یکبار زردیشون قطع شد